Opskriften på


Opskriften på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

en flot karriere Portræt

Teori og praksis på bl.a. GASA Odense har formet Ejner Kristensens løbebane

Ejner Kristensen har fundet sin egen opskrift på en god erhvervskarriere, som nu har ført ham til posten som administrerende direktør i Dansk Bio Transport i Holstebro.

Den hedder en god solid håndværksuddannelse, boglig viden i store mængder og det hele tilsat et gran erfaring fra militæret som officer af reserven i Flyvevåbnet.

Han blev født for 60 år siden på Billund-kanten, og havde sin skolegang i Give. Han blev handelsuddannet i værktøj- og landbrugsmaskiner i Vejle, og tog efter værnepligten og en officersuddannelse i Flyvevåbnet på udvekslingsophold i Tyskland.

Vel hjemme igen blev Ejner Kristensen ansat i Legos personaleafdeling i Billund, og det gav blod på tanden til at fylde noget mere teori i rygsækken. Det foregik ved studier på handelshøjskolen i Århus, hvor han blev cand. merc. samtidig med, at han var lærer ved Århus Købmandsskole.

Da studiet var slut, skulle teorierne prøves af i praksis, og det foregik i Jyske Bank, først i hovedsædet i Silkeborg og senere som organisationschef i udlandsafdelingen i København.

I 1990 flyttede Ejner Kristensen med sin sygeplejerskekone Herdis, til Dyrup i Odense, som skulle blive familiens base frem til 2001. Han fik job som personalechef i GASA Odenses blomsterafdeling, og tre år senere blev han medlem af direktionen som logistikchef.

Fra 1997 skiftede han de grønne produkter ud med træindustrien, hvor han arbejdede i fem år, indtil han følte sig kaldet af undervisningen. Han var med til at etablere Diplom-studiet ved det daværende Odense Teknikum, og det førte ham frem til at lave konsulentvirksomheden Wing-man, hvor hovedaktiviteten var forandringsledelse og mentoring.

Sit nuværende job i Dansk Bio Transport har Ejner Kristensen haft siden 2007. Her er han chef for en virksomhed, der har en kolonne af køretøjer med bl.a. firmaets egne 40 lastbiler rullende på danske og udenlandske landeveje. Han bor i dag i Brabrand ved Århus, og tilbagelægger hvert år 70.000 kilometer i bilen.

En del af turene går til Odense, hvor Ejner Kristensen underviser for University College Lillebælt. Det foregår på den tidligere Nordisk Landbrugsskole i Pårup, og mange af hans elever på Diplom-studiet er ansatte på Odense Universitets Hospital.

Sideløbende med sine mange forskellige jobs rundt i landet har han siden 1971 haft en militær løbebane som officer af reserven i Flyvevåbnet. Han blev oberstløjtnant i 1995, og i disse dage slutter han den militære karriere som chef for Wing Reserve ved Fighter Wing Skrydstrup.

Opskriften på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce