Ny sundheds-direktør

Foto: Jakob Fynsk

Ny sundheds-direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Busk er ansat som ny direktør i sundhedsområdet i Region Syddanmark. Han overtager stillingen efter Jane Kraglund, der tidligere på efteråret blev udnævnt som administrerende sygehusdirektør ved OUH.

- Per Busk har gennem årene oparbejdet en betydelig ledelsesmæssig erfaring fra sundhedsområdets felter. De seneste år i forhold til sygehusstrukturplanlægningen og planlægningen af det præhospitale område. Per Busks erfaring fra en chefstilling i en kommunal socialforvaltning vil endvidere komme regionen til gode i kraft af, at Per Busk fremadrettet skal have det tværsektorielle samarbejde mellem sygehusvæsenet, kommunerne og praksisområdet som særligt fokusområde. Jeg glad for at kunne ansætte ham som vores nye direktør, og jeg er sikker på, at han vil udfylde rollen godt, siger sundhedsdirektør Jens Elkjær.

Som ny direktør indgår den 45-årige Per Busk i koncernledelsen og bliver stedfortræder for sundhedsdirektør Jens Elkjær, der har det overordnede ledelsesmæssige ansvar for sundhedsområdet. Tilsammen udgør de to regionens sundhedsdirektion.

Per Busk har de seneste to måneder været konstitueret i sin nye stilling og kan dermed tiltræde stillingen med det samme.

Ny sundheds-direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce