Ny militærchef i i regionen

Oberst Keller Nielsen, da han i maj 2008 overrakte Hjemmeværnets Fortjensttegn til bestyrelsesformanden for Fynske Medier, Ole C. Jørgensen.
Foto: Katrine Damkjær

Ny militærchef i i regionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Totalforsvars- regionen holder skiftedag

FYN: Efter kun knapt tre år på posten rykker oberst Leo Keller Nielsen ind af chefstolen på Odense Kaserne. Det er her, Totalforsvarsregion Fyn, Syd- og Sønderjylland administereres.

Keller Nielsen afløses af oberst Mogens Bech, der kommer fra Ingeniørregimentet i Skive. Mogens Bech er netop vendt hjem fra en mission i Irak, hvor det danske forsvar deltager i forskellige træningsopgaver for Iraks militær.

Mogens Bech bliver ligesom sin forgænger også garnisionskomandant i Odense, selv om det er småt med militær i den fynske hovedstad.

Mogens Bech bliver øverste chef for mere end 9000 medlemmer af Hjemmeværnet i 60 vidt forskellige hjemmeværnskompagnier og enheder. Totalvorsvarsregionen omfatter fem hjemmeværnsdistrikter, og der er 85 medarbejdere på hovedkvarteret på Odense Kaserne.

Stabschef

Leo Keller Nielsen fortsætter sin militære karriere som stabschef ved Danske Division i Haderslev. Han har med sit stille og velovervejede væsen fundet stor sympati i totalforsvarsregionen og hos samarbejdspartnerne - sin korte tjenestetid her til trods.

Keller Nielsen er sergent fra det daværende Fyenske Livregiment i Odense. Han var chef for opklaringsbataljonen ved Danske Division indtil udgangen af 2002. Keller Nielsen har forrettet international tjeneste på Cypern, i Bosien og været chef for den danske styrke i Kosovo, ligesom han har været chef for den internationale operationsafdeling ved Hærens Operative Kommando.

Chefskiftet markeres ved en reception onsdag den 28. januar kl. 14.30-18.00 i Pro Musica Salen i Odense Koncerthus.

Ny militærchef i i regionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce