Næste mærkedag


Næste mærkedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBH-Gruppens administrerende direktør Børge Danielsen, Nyborg, fylder 60 år

Da Børge Danielsen i 1992 overtog O. Brandt Hansen & Co A/S, var det en lille rådgivende virksomhed i Ringe med 18 ansatte.

I de forløbne 16 år har virksomheden haft vokseværk. Den hedder i dag OBH-Gruppen A/S, og er en koncern med 300 ansatte fordelt på 11 afdelinger i hele landet og en omsætning i fjor på godt 182 millioner kroner.

Børge Gunnar Danielsen står stadig på kommandobroen i den rådgivende ingeniørvirksomhed. Det foregår i hovedsædet på Agerhatten 25 i Tornbjerg i det sydøstlige Odense, hvor han har titel af administrerende direktør.

Det arkitektonisk prægtige domicil stod færdig i foråret 2004, og OBH forlod da de lejede lokaler på Ørbækvej i Odense. Året efter kunne firmaet fejre sit 40 års jubilæum med de da cirka 250 medarbejdere, hvoraf de 75 kan boltre sig på de 3000 kvadratmeter i hovedsædet i Odense.

I morgen onsdag er der endnu en mærkedag i OBH-Gruppen. Denne gang er det Børge Gunnar Danielsen, der selv er hovedperson, og selv om han er en beskeden mand af natur og væsen, undgår han ikke at lade sig hylde med de 60 år.

Fødselaren stammer fra landsbyen Ørslev i Sønderjylland, men har været fynbo siden 1969. Sin erhvervskarriere indledte han i 1973, da han blev ansat som ingeniør hos Ove Brandt Hansen i Ringe.

Han har gennem det meste af sit arbejdsliv haft sin bopæl i Nyborg, og bor i dag Fjordparken 25.

Med sit vindende væsen har han i bogstavelig forstand plantet sine træsko solidt i Nyborgs sociale liv. Han har været med i Round Table, været præsident og sekretær i Rotary og aktiv i Østfyns Erhvervsråd.

Sit netværk plejer han også i bæltbyens mere socialt anlagte foreninger som bl.a. Nyborg Fugleskydningsselskab af 1801, hvor han to gange er blevet kåret til fuglekonge.

Ifølge hans venner hører afslapning og driverliv absolut ikke til Børge Danielsens spidskompetencer. Det lykkes alligevel med jævne mellemrum for hans kone Inge at lokke ham sydpå til sommerhuset i Lundeborg, hvor han røgter garnene i Storebælt og på gode dage kan servere friskfanget frokost.

Sådan en stille stjernestund er en skærende kontrakt til det ofte hektiske liv, der er i OBH-Gruppens hovedsæde i Odense. Her må Børge Danielsen holde hånd i hanke med den sprudlende dynamik, der er i det voksende ingeniørfirma. Omkring sig har han en broget skare af eksperter som arkitekter, ingeniører, tekniske designere og konsulenter, der er i gang med projekter over hele landet.

OBH-Gruppen har senest løftet opgaven som totalrådgiver ved en fire år lang gennemgribende renovering af herregården Nr. Vosborg mellem Holstebro og Struer i Vestjylland, og netop nu er virksomhedens ingeniører optaget af at projektere Danmarks hidtil største IKEA, der skal opføres i Odense.

Virksomheden har også arbejdet sig frem til at være den største herhjemme på områderne tilstandsrapporter og energimærker. Børge Danielsen tilskrives en stor del af æren for, at der i dag er muligt at levere tilstandsrapporter inden for 24 timer, hvor andre i branchen beregner sig flere dage.

Reception

fredag den 8. august i OBH-Gruppens hovedsæde, Agerhatten 25, Odense SØ.

Næste mærkedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce