Musikalsk læremester

Amanda Skouboe Brandenhoff har 40 års jubilæum.

Musikalsk læremester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amanda Skouboe Brandenhoff, Gråbrødre Plads 1, Odense C, har i 40 år været underviser i musik på Skuespillerskolen ved Odense Teater.

Amanda Brandenhoff er uddannet lærer fra Odense Seminarium. Hun blev ansat af Grethe Holmer i september 1968 til at undervise i hørelære. Hun var da elev på Det Fynske Musikkonservatorium, hvor hun blev uddannet musikpædagog i klaver.

Udover hørelære undervist hun en årrække på skuespillerskolen i klaver, rytmik, renæssancedans, kor og musikhistorie. Hun har med interesse fulgt elevernes undervisning i mange fag og selv taget undervisningstimer i nogle af dem: stemmetræning, kropstræning, oplæsning og masker.

Gennem de fleste af årene har Amanda Brandenhoff samtidig undervist på Konservatoriet og MGK, hvilket har givet gensidig inspiration til undervisningen de to institutioner imellem. Hun har skrevet en musiklærebog til eleverne. Den har fokus på skuespillerens arbejde på scenen med rum, rytme, toner og medspillere.

Amanda Brandenhoff har med glæde og entusiasme samarbejdet med lærere i andre fag. I renæssanceprojekter med drama-, sang- og musiklærere, i fælles projekter med tale-, sang-, og kropslærere, i stilhistorie med historie-, kunst- og teaterhistorielærere.

Hun har i en årrække deltaget i studieture med skolen og med deltagelse af skuespillere og folk fra værkstederne på Teatret. På denne måde fået interesse og indsigt i teatrets mangfoldige udtryk og arbejdsområder. Hun spiller trækbasun i renæssancegruppe og brassband, og fortæller eventyr og historier i Odense Fortællekreds ligesom hun har passet formandsposten i Dansk Hørelæreforening.

Reception

i Odense Teaters Foyer fredag den 19. september kl.10.30.

Musikalsk læremester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce