Musical-stjernen Julie Steincke fylder 40 år

Julie Steincke fylder 40 år.
Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix Denmark

Musical-stjernen Julie Steincke fylder 40 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 Julie Steincke, der fylder 40 år fredag den 30. september, kan synge, danse og spille teater. Lige netop det en musical-stjerne skal kunne.

Det startede med et brag. Julie Steickes vej ind på den danske teaterscene lignede nærmest noget fra en af de musicals, hun selv har optrådt så flittigt i.

Den kvindelige hovedrolleindehaver i "The Producers" på Københavns store musicalscene, Det Ny Teater, måtte melde forfald. I stedet blev en ukendt pige hevet frem fra koret til partiet som den sexede, svenskfødte Ulla i den skøre Mel Brooks-musical.

Midt i Ullas store nummer, en audition, hun aflægger for et par håbløse, måbende talentspejdere, siger hun: "Nu belter Ulla" - belting er, som bekendt, den måde at synge musical på, hvor man virkelig trykker den af med fuld stemmekraft.

Og det gjorde Julie Stein­cke, så tilskuerne i salen blev blæst godt tilbage i sæderne. En stjerne blev født lige for øjnene af os. Hun havde det hele.

Det var egentlig ikke så underligt, at ingen anede, hvem den flotte pige med den store stemme var. Julie Steincke havde nemlig trådt sine barnesko i det store udland.

Hun er født i Hørsholm, men boede fra treårsalderen i London, hvor hun siden uddannede sig til sanger og skuespiller. Hun nåede da også at spille roller i West End og Tyskland, men havde hele tiden lyst til at prøve den danske teaterscene af.

Undervejs har hun også nået at blive landskendt på tv som humørfyldt dommer i amatørkonkurrencen "Talent 2008" og spillet revy i Nykøbing.

I øjeblikket er hun på barsel. Men til januar er hun igen på scenen, når "Chicago" har repremiere på det Ny Teater. (Berlingske)

Musical-stjernen Julie Steincke fylder 40 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce