"Mr. Tennis"


"Mr. Tennis"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fra Odense Portræt

Kim Nielsen - Mr. Tennis" - har delt sit liv mellem sporten og banken. Nu fylder han 50 år

Det lå lige til højrebenet, at Kim skulle være sportsmand. Hans mor, Jytte Hansen fra Odense, var elitesvømmer og deltog i tre Olympiske Lege, og hans far, Jørgen Nielsen, spillede med kælenavnet "Jørgen-Jytte" fodbold i B 1909.

Kim Nielsen og hans søster Birgitte slægtede da også forældrene på, og begge fulgte i Jytte Hansens kølvand og nåede til tops i den danske elite som ungdomsvømmere. Kim var kun 10 år, da han vandt ungdoms-DM i 50 meter brystsvømning.

Han nåede også en del kampe på Odense-klubben Frems bedste vandpolohold, inden han gik på land for at dyrke sport.

Det foregik i OB, hvor han blev tennisspiller på eliteplan, og hvor han på smukkeste vis har forsvarets familiens ære med bl.a. 40 fynske seniormesterskaber, et enkelt ungdoms-DM og bronze ved DM i mixdouble sammen med Annemette Sørensen.

Præstationerne på grusbanerne gav Kim Nielsen det dækkende tilnavn "Mr. Tennis" på Fyn i hen ved 20 år.

På nær en afstikker til Tarup Pårup i tre sæsoner var han fast mand på OB’s divisionshold fra han var 18, til han var 35 år.

I slutningen af karrieren og et par sæsoner efter han var stoppet, var han holdleder og træner for OB’s bedste hold, og han var også i bestyrelsen samt lokal turneringsleder i de fire år, hvor Dansk Tennis Forbund holdt en international Futures-turnering i Odense. Endelig var han i en årrække en af landets bedste tennisdommere

Kim Nielsen har ikke - trods de 50 år, han runder mandag - lagt sin elskede tennis på hylden. I dag er han på veteranholdet i TCO (Tennis Club Odense), som for nylig blev nummer fire ved DM.

Ud over tennis og alpin skisport spiller han en ugentlig gang motionsfodbold og tager jævnligt en løbetur.

Kim Nielsen bor i Sanderum sammen med Kirsten Hartmann, hendes tre piger Michelle, Line og Trine samt deres fælles søn Lasse på seks år. Han er de seneste år blevet et udpræget familiemenneske, og det er blevet til flere ture til sydens sol og til de danske strande. Skiferien i de franske alper er årets højdepunkt for familien.

Kim Nielsen blev som ung bankuddannet i Provinsbanken i Odense, som senere blev til Danske Bank. Efter 20 år forlod han Danske Bank, og var først fire år account manager hos Munk IT og dernæst tre år finansansvarlig hos Bukkehave i Svendborg, inden han i 2007 kom tilbage til bankverdenen som valutadealer i Fionia Bank - Markets, som for nylig er overtaget af Nordea.

Endelig har "Mr. Tennis" de seneste ti år været knyttet til sportsredaktionen her på avisen som lokalmedarbejder med tennis, vandpolo og billard som stofområde.

"Mr. Tennis"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce