Ministeren i løbesko

Økonomi- og erhvervsminister samt partiformand Lene Espersen, da Det Konservative Folkeparti tirsdag holdt pressemøde i Kokkedal i forbindelse med deres sommergruppemøde. - Vi har ændret holdning. Det sagde Lene Espersen, efter at Det Konservative Folkeparti har foreslået et forbud mod at bære burka i det offentlige rum. Flere K-medlemmer har tidligere været modstandere af et forbud mod burkaer.Ritzau. (Kim Agersten/POLFOTO)
Foto: AGERSTEN KIM/POLFOTO

Ministeren i løbesko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen (K) kan løbe lige så stærkt i de århusianske skove, som hun i dag løb fra partifællen Naser Khaders forslag om et forbud mod burkaer, så ser det godt ud til Marselisløbet i slutningen af måneden.

Ministeren skal nemlig deltage i det traditionsrige løb sammen med flere end 10.000 andre motionister. Og hun får brug for at kunne flytte benene hurtigt, hvis hun skal have en chance. Espersen begynder nemlig ikke løbet ved startlinjen som de øvrige deltagere. Hun har fået æren af at skyde løbet i gang, hvilket foregår fra et startertårn.

Så først skal ministeren affyre startpistolen og derefter haste ned i feltet af løbere. Løbet skydes i gang den 30. august klokken 11.

Ministeren i løbesko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce