Mindeord


Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 20 år har vi været i erfagruppe med Henning Møller Jensen og Ulla. Vi er fire familier og gennem de oprindelige faglige emner har det udviklet sig til et nært venskab.

Gruppen har nu mistet et medlem. Henning har gennem alle årene drevet landbrug i Freltofte, de første mange år med malkekøer og senere med frøavl, bl.a. spinat. Han er i landboforeningen blevet brugt som eksempel på et mønsterlandbrug.

Henning har gennem årene gjort en stor indsats i landboforeningens forskellige udvalg, især skolekontaktudvalget. Utallige er de skolebørn, der enten har været på besøg hos Henning eller hørt ham fortælle om landbruget i deres klasse.

I mange år har Henning også siddet i bestyrelsen for Nr. Åby Efterskole og Midtfyns Gymnasium.

I de senere år har børnebørnene fyldt rigtig meget i Hennings liv. Han kørte gerne mange kilometer for at passe dem, når de var syge. Den første gang, han kunne tage sit barnebarn med til en fodboldkamp var en stor dag for Henning.

Vi vil mindes hans positive tilgang til alt, hvad han mødte i livet og hans store sociale engagement. Vi vil fremover savne hans gode historier og friske bemærkninger, men vi er taknemmelige over, at have været en del af Hennings vennekreds.

Vores dybeste medfølelse samler sig nu om Ulla og familien. Æret være Hennings minde.

Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce