Mindeord


Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så rakte det ikke længere. Efter flere års sygdomsproblemer, der sluttede med to måneders hospitalsindlæggelse, sov Manne stille ind ? brugt op. Et liv, der har budt på mange udfordringer, er slut.

Født og opvokset i Svendborg kom han efter endt skolegang i lære som snedker ? en periode, hvor hans dansetalent også blev brugt flittigt i Grethe Petersens danseskole. Hurtigt kom han ind i familiens snedkervirksomhed, hvor hans virketrang udfoldede sig. I en ung alder startede han Hushåndværkeren, en rullende servicevogn. Der blev også engageret i byggeopgaver og via en »professionel« bestyrelse, desværre uden den nødvendige jordforbindelse, indgik firmaet i større projekter. Uheldigvis i en tid, hvor konjunkturerne var imod, så der opstod vanskeligheder, og familiefirmaet måtte give op ? en oplevelse, som tyngede Manne resten af hans dage. Efter nogle år i England vendte han hjem for sammen med sin daværende hustru Jette at starte op med islandske heste. Turridning og import af en prima avlshingst dannede grundlaget for en aktiv tid, hvor Jettes pludselige død i 2001 satte en delvis stopper for omfanget. Manne fortsatte inden for islænderverdenen, hvor han blev en afholdt person, som altid var parat til at hjælpe. Her fandt han også sin anden kone, Marie Louise, som fulgte ham trofast i den sidste svære tid.

På Thurø var han også afholdt som en samtalevenlig person, der bl.a. ydede en stor indsats i bestyrelsen for Thurø Skove.

Han holdt meget af Grasten og hans dejlige hjem Grastenhus med den flotte udsigt. Der er mange, som har mistet en god bekendt. Personligt en nær ven, som jeg har samarbejdet med i mange år, især omkring hø og halm til vore heste.

Størst er tabet naturligvis for Marie Louise og Mannes to døtre Anne Marie og Mette. Men sammen har vi mange gode minder om Niels »Manne« Thomsen, som vi vil værne om.

Æret være hans minde.

Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce