Mindeord


Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vores kære Peder Otto Madsen, Såderup Planteskole, er her ikke længere. Otto sov helt stille og trygt ind i hjemmet den 22. december efter kort tids sygdom.

Otto Madsen opnåede at leve næsten 96 år i sine elskede omgivelser i Såderup Planteskole, som har været i familiens eje i godt 150 år. Otto og hans afdøde søster Ellen Madsen, var 4. generation på stedet i Såderup. De overtog planteskolen i 1958 efter deres far. Otto var uddannet gartner og den ældste søn ud af søskendeflokken på i alt syv, så det var helt naturligt at han skulle løfte arven efter sin far. Dette formåede Otto at gøre i en sådan grad, at hans faglige kvaliteter var kendt langt omkring. Den store kærlighed til roser gjorde, at mange kunder kørte langt for at handle hos Såderup Planteskole, hvor man kunne købe de gamle sorter, heriblandt også en blå rose. Alle roser blev produceret på planteskolen, ofte 25.000. Det samme gjaldt frugten, hvor Otto også blev meget kendt for sine fine æbler, som han i en lang årrække også udbød til salg på Torvet i Nyborg om lørdagen.

Otto var medlem af og aktiv i Hjemmeværnet i mere end 40 år og var tillige aktiv i modstandsbevægelsen under besættelsen.

Hjemmet i Såderup var familiens samlingspunkt, og både Otto og Ellen nød, når hele eller dele af familien var samlet der. Døren var altid åben, og man blev modtaget med åbne arme.

Med Ottos død er denne epoke slut og vil blive savnet af de, som stod ham nær. Han efterlader sig en søster samt en del søskendebørn, deres børn og børnebørn.

Otto vil altid blive husket for positivt livssyn, vedholdenhed og ægthed.

Æret være Ottos minde.

Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce