Mindeord


Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midt i julestemningen blev det en sorgens dag, da vi den 22. december modtog meddelelsen om, at vores bror og svoger Henry Jørn Eggeling ikke er mere.

Henry boede i Martofte på Stengården sammen med Gita, hvor han for cirka et år siden gik på efterløn efter mange arbejdsår på Lindø Værftet.

Henry nød at gå derhjemme sammen med Gita og der var altid nok at tage fat på, og det glædede ham at blive færdig med forskellige projekter på gården. Henry var altid glad for at have mange mennesker omkring sig, det være sig venner, bekendte samt familien - og han formåede altid at arrangere festlige sammenkomster såvel i hjemmet som i sommerhuset på øen Birkholm, som de dog solgte for år tilbage. Det er med varme tanker, at vi husker tilbage på Henrys 60 års fødselsdag, som blev fejret i derhjemme med musikindslag fra svogrene Martin og Christian samt vennen Poul Andy, hvilket var med til at gøre dagen særlig festlig!

Børnebørnene, som alle forgudede morfar/farfar, havde dér et dejligt fristed at komme hjem til, da de måtte prøve både mini-motorcykel og havetraktor eller blot slappe af til en god film.

Med Henrys død er en epoke slut, og han vil blive savnet af de, som stod ham nær og vore tanker går til Gita, børn med familie.

Elsebeth Suurballe og Finn Larsen, Holmehøjvej 1, Ringe, skriver følgende mindeord over Hakon Lund, Palleshave ved Gestelev:

n Det var med stor sorg at vi erfarede, at vores afholdte og dygtige lærer, Hakon Lund, døde julenat. Hakon har været vores kollega gennem mere end 17 år.

Hakon var en dygtig og afholdt lærer, der konstant udviklede sig i sit job, ofte havde han en ny og anderledes vinkel på sin undervisning. Han havde et godt tag på og forhold til sine elever. Hakon tog gerne nye fag op, satte sig ind i dem, tog på kurser og afsluttede kurser med eksaminer, der også udtrykte den formelle kompetence, han derved havde opnået. Senest var det faget geografi, Hakon læste som liniefag. Gennem årene var det især it, der havde hans store interesse. Han satte sig ind i dette store område ret hurtigt og var skolens foregangsmand på dette felt. Udover at han arbejdede med det praktiske hele tiden, tog han også en diplomuddannelse inden for it. Det er dog først og fremmest personen og kollegaen Hakon, vi kommer til at savne på lærerværelset. Hakon har altid været et varmt, imødekommende og roligt gemyt, som kunne snakke med alle. Hakon var den, man ofte henvendte sig til, fordi man vidste, man fik et ordentligt svar, en god behandling og den tid, man havde brug for. Det kom som et chok for os, at Hakon pludselig og uden varsel blev revet væk fra os i en alder af kun 47 år. Han efterlader et stort tomrum på vores skole og vil være i vores tanker i lang tid fremover.

Vor varmeste medfølelse går til Susanne, Asbjørn og Nanna, som har mistet en god mand og far.

Æret være Hakons minde.

Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce