Mindeord


Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I mandags fik vores kære mor fred.

Alle, der kendte Karen Skou Madsen, kender også til hendes livshistorie og den uretfærdige afslutning, livet fik de sidste mange år.

Gymnastikken fyldte meget i de unge år og kulminerede med Flensted-Jensen tour til USA i 1963. Karen og Erik købte deres Bøgeskovgård nogle år efter de kom hjem fra USA. Her var Karen den faste indtægt som idrætslærer på Odense Friskole, mens Erik arbejdede med at få plantagen op at stå.

Deres mål lykkedes og de fik skabt en tryg base på Bøgeskovgård, der altid husede venner og gæster. Karen elskede at have mennesker omkring sig og der sad ofte folk om det store bord i køkkenet, når vi kom hjem fra skole.

Det store grønne bord var også tit rammen om heftige diskussioner og meningsudvekslinger, da Karen ikke veg meget fra sine holdninger. Hun sagde, hvad hun mente, og så måtte folk forholde sig til det.

Opvæksten på gården bød på mange fantastiske aktive ferier fyldt med alt fra camping, højskoleophold, jazz festivaler til skiferier.

Karen og Eriks hjem var ofte midtpunktet for fester og sammenkomster. "Bøgeskovfestivalen" er nok den mest berømte, der år efter år samlede folk til en dag med musik, mad og dans.

Karen var en social, positiv og kærlig person, en fantastisk mor og bedstemor, der til det sidste beholdt sit glade væsen - og det er sådan, hun skal huskes.

En af de væsentligste årsager til, at Karen kunne bibeholde sit glade væsen til det sidste, er på grund af den fantastiske pleje hun har fået i de sidste fem år.

Den stemning, de smilende ansigter, de kække bemærkninger, den trygge atmosfære og professionelle pleje, det altid emmede af på Plejecenteret Egevang i Ullerslev gjorde, at Karen var i omgivelser, der ikke kunne være bedre.

Tak til Scleroseforeningen for deres arbejde og fantastiske ture som Karen nød mange af, og tak til de nære venner og familie medlemmer, der var der til det sidste.

Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce