Mindeord


Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingvard C. Nielsen var født i Odense som nr. 5 ud af 10 søskende, og arbejdede som ung på havnen i Odense.

Det var også i Odense, han mødte sin livs kærlighed, frelserpigen Edel Wahl, der var fra Svendborg. De blev gift og bosatte sig på Tåsinge, hvor han fik arbejde på Vindeby færgerne (Rudkøbing-Vemmenæs færgefart), hvor han var i ca. 12 år, indtil Svendborgsundbroen kom.

Han fik derefter arbejde i Svendborg Andels Boligforening som vicevært i området ved Sandalsparken/Munkevænget , hvor han var en skattet medarbejder. Han var meget social og var bl.a. med til at arrangere bål med børn og beboere. Han og Edel bagte ufatteligt mange æbleskiver til de deltagerne.

Ingvard var den festlige, joviale, gemytlige og altid favnende, hjælpsomme mand. Fest og farver var hans motto.

I mange år var parret bestyrere på Frelsens Hær´s rekreationshjem "Pension Lillebælt" ved Strib, hvor mange nød godt af deres omsorg og gode mad.

Han respekterede vores mor Edels store engagement i Frelsens Hær, og han selv udgjorde en stor del af arbejdsindsatsen - især som julemand var han populær.

Ingvard blev enkemand i 2000 og levede som pensionist på Ørbækvej, indtil helbredet gjorde, at han flyttede til Plejecentret AmalieBo med sin hund Simba. Foruden sine 6 søskende efterlader Ingvard sig 5 børn, svigerbørn, 7 børnebørn og 4 oldebørn.

Æret være Ingvards minde.

Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce