Mindeord over Johannes Appel


Mindeord over Johannes Appel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag den 2. maj fik vi den sørgelige meddelelse, at vore kære Johannes, vor nabo gennem 47 år, pludselig var død af et hjertestop hos lægen.

Johannes og Lily var nogle rare og hjælpsomme naboer, et altid gæstfrit hjem, hvor døren altid stod åben: De første år af vort naboskab var deres store interesse Lilys racekatte, som de tog med på udstilling og vandt fine præmier.

Johannes' store interesse var fjerkræ og duer, og han havde i mange år brevduer, som han trofast sad hver weekend i sæsonen og ventede på skulle komme hjem. Han var medlem af Langelands Fjerkræsklub og var blevet æresmedlem.

Vore børn havde mange oplevelser sammen med ham og senere blev det vores børnebørn, som lige skulle et smut derind og holde en lille dueunge. Altid faldt der lidt godt af fx en is. Også skak spillede han med vore børnebørn.

Johannes var også vor hønsepasser, når vi var på ferie, og hønsene blev forkælet med purløg klippet i fine, små stykker. Havde vi spørgsmål vedrørende hønsene, var der altid gode råd at hente.

Også haven havde han stor glæde af, og ikke så snart at var haven blevet fræset, blev kartoflerne lagt.

Kryds og tværs og sudoku var han skrap til. Vore hyggelige stunder på terrassen vil vi komme til at savne.

Til private fester stod han gerne op og sagde pæne ord og sluttede altid af med "tak for det gode naboskab" - han var sine venners ven.

Det sidste år har været en stor omvæltning for ham, da hans kære Lily kom på plejehjem. Det tog hårdt på ham. Krondiamantbrylluppet i år nåede de desværre ikke.

En ting er helt sikkert. Du vil aldrig blive glemt.

Ære være dit minde

Mindeord over Johannes Appel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce