Mere jul, tak !


Mere jul, tak !

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er gode juleidéer om alt lige fra mad over gaveindpakning til utraditionelle dørkranse i "Chalies Julekalender". Fem minutter hver dag i december er alt, hvad Anita Lindberg behøver for at hjælpe danskerne på vej med julehyggen.

- Det vigtigste er faktisk at få overbevist folk om, at det er ret nemt, og at man bare skal kaste sig ud i det. Det er nogle få ting, man skal vide, for at tingene lykkes. Jeg tror ofte, at folk bliver skræmt af, at det færdige resultat ligner en million. Men i virkeligheden så gælder det om at gide, og så kan man sagtens komme tæt på et godt resultat, mener hun.

Anita Lindberg kunne næsten være julemandens kone, eller i hvert fald en nær slægtning med alle de kreative idéer, hun sprøjter ud. Men faktisk har hun bare en ganske almindelig uddannelse som blomsterdekoratør.

- Det der med at finde på idéer, synes jeg er rigtigt sjovt, for så er der en udfordring i at få det til at fungere bagefter.

Og hun har også selv fået enkelte udfordringer i forbindelse med den såkaldte idéjulekalender.

- Jeg skulle prøve at lave trøffelkugler. Jeg elsker at lave det, som man kan kalde rigtigt mad, men kager, konfekt og chokolade har jeg aldrig rigtigt forsøgt mig med. Ikke fordi det som sådan var svært, men det var noget nyt, jeg skulle kaste mig ud i, fortæller hun.

Jul helt til påske

Det er lidt af et drømmejob, som Anita Lindberg har her i december måned. For ikke nok med, at hun får mulighed for at sprede alle sine idéer, hun kan heller ikke få nok af julen, der fylder meget den ene gang om året.

- Al julepynten bliver hevet frem den 1. december, og vi har allerede et lille juletræ, der er pyntet, og så har vi kravlenisser og pynt overalt.

Julen er traditionernes fest i familien Anita Lindberg, og der skal helst ikke laves om på alt for meget af gangen.

- Min mor har altid været meget traditionel med julen, og det har jeg ligesom arvet. Julepynten skal helst stå det samme sted hjemme hos os år efter år. Der er en enorm tryghed i julen med al hyggen, siger hun.

Faktisk er der kun én ting i vejen med julen herhjemme, mener idémageren ¿ den varer ikke lang tid nok.

- Jeg ville ønske, at den varede meget længere end december måned. Jeg synes, det er så sørgeligt, når de piller alle lysene ned på gader og stræder i januar, og man bare skal gå rundt i det der sure og våde mørke. Jeg kan slet ikke få nok jul. Jo mere des bedre. Der bliver faktisk spillet alt for lidt julemusik i radioen efter min smag.

Anita Lindberg står derfor gerne af ræset, og sætter juleriet i højsædet - i hele december måned.

- Dét med at kunne bruge tid på at gå og finde gaver til folk, man godt kan lide, det er da enormt hyggeligt, og så kan man gøre lidt ekstra ud af indpakningen og på den måde glæde andre. Det er da dejligt, siger hun overbevisende.

Mere jul, tak !

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce