Mere end blot fars søn


Mere end blot fars søn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40-årige Philip Kjær, der nu står i spidsen for Diana Jagtrejser A/S' moderselskab i Sverige, har 20 års erfaring fra bestyrelsesarbejde

HØRSHOLM: Han er søn af hofjægermester, kammerherre og advokat Christian Kjær, fra dennes første ægteskab med balletdanser Fritzy Koch.

Og han er via sin farmor født ind i en af Danmarks største industrifamilier, F.L. Schmidt. Men han kan også selv, siger nogle af hans gode venner i erhvervslivet.

40-årige Philip Kjær, der onsdag blev bestyrelsesformand for Diana Jagtrejser A/S' moderselskab, DTG Sweden AB, har da også trods sin unge alder mere end 20 års erfaring fra bestyrelsesarbejde i en række virksomheder, blandt andet de børsnoterede FLS Industries, Aalborg Portland A/S og Potagua A/S. Han har blandt andet også siddet i bestyrelsen for selskaber som SLS Skovråd, Unicon Beton A/S og Dansk Eternit A/S.

Hans daglige job er at være direktør for Interface Biotech A/S, som udvikler celleprodukter til reparation af vævsskader. Et hverv, han har haft siden 2001. Før da var han i tre år direktionsassistent for en af dansk erhvervslivs tungeste drenge, Johan Schrøder, Radiometer. Tidligere har han også gennem tre år været eksportchef i Nilfisk A/S. Hans faglige baggrund er en MBA fra universitetet i Los Angeles, UCLA i 1998. Privat er han gift, har to børn på syv og 16 år og bor i Hørsholm.

Fritiden tilbringer han gerne ligesom sin far i naturen og med jagt.

- Jeg har været med på jagt, siden jeg kunne gå. Det er vel en del af min livsstil, og jeg elsker at have familien med i naturen, siger han til Fyns Amts Avis.

Men han er vist også en af de danskere, der synes, at "den, der lever skjult, lever godt", for da vi beder ham om at få et foto tilsendt af ham, lyder svaret:

- Jeg synes ikke, jeg har et, der passer til situationen.

Men så skaffede vi selv et.

Mere end blot fars søn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce