Med dybe rødder i Troense

Anne Lise Fredholm (til venstre) ved sin fasters, Esther Fredholms købmanddisk, som i 2004 blev stillet op i Tåsinge Museum. Anne Lise Fredholm ses sammen med den daværende formand for Tåsinge Museumslaug, Jytte Munck. Arkivfoto Jørgen Outzen

Med dybe rødder i Troense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Lise Fredholm fylder 75 år

TROENSE: Anne Lise Fredholm, der i morgen, fredag, fylder 75 år, har dybe rødder i Troense, hvis fortid hun gerne slår et slag for at værne.

Hun blev uddannet som sundhedsplejerske i Albertslund ved København. Senere flyttede hun til lægehuset i Billund, hvor hun havde konsultation.

Da Anne Lise Fredholm nogle år senere overtog sit fødehjem i Troense, havde hun vikarstillinger i både Egebjerg og Nyborg Kommuner.

Hun sluttede sit aktive arbejdsliv som distriktssundhedsplejerske på Langeland.

Efter den voldsomme atomværkseksplosion i Rusland i 1986 var Anne Lise Fredholm især opmærksom på de nyfødte børns helbred, idet den radioaktive atomstråling med vinden kunne komme over til Sydlangeland og påvirke de små babyers helbred.

Hun sparer sig ikke

Anne Lise Fredholm har i mange år været stærkt engageret i Tåsinge Museumslaug, der driver museet i Bregninge Bakker, som hendes farbroder, Povl Fredholm, stiftede for 50 år siden.

Anne Lise Fredholm sparer sig aldrig, når det gælder om at gøre en indsats for museet, ligesom hun er sig meget bevidst, at Troense ikke må ødelægges i form af bygningsforringelser af de mange smukke, gamle huse i skipperbyen Troense. Det gør hun på en venlig, men bestemt måde opmærksom på.

Anne Lise Fredholm, der er kendt som et elskeligt menneske, bor nu på ejendommen Eskærvej 15 i Troense sammen med sin mand, forfatteren Evald Brinck.

Anne Lise Fredholm vil være hjemme fredag morgen og formiddag.

Med dybe rødder i Troense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce