Mary får sin egen tulipan

Kronprinsesse Mary ankom tirsdag til åbningen af Kræftens Bekæmpelses Solkampagne 2009 på Teknologisk Institut i Taastrup. Til åbningen var der bl.a. et UV-sikkert modeshow, der viste, hvorledes mode og teknologi kan bruges til at beskytte mod solens farlige stråler. Kampagnen har titlen "Skru ned for solen mellem 12 & 15", og kronprinsessen holdt bl.a. en kort tale og blev vist rundt på et udstillingsområde, hvor hun fik forevist forskellige tekstiler og testudstyr. (Claus Bjørn Larsen/POLFOTO)
Foto: LARSEN CLAUS BJØRN/POLFOTO

Mary får sin egen tulipan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprinsesse Mary får nu sin egen tulipan.

Farve og form bliver først afsløret ved en dåbshøjtidelighed på Gavnø mandag den 4. maj, skriver Sjællandske. Mary forestår selv navngivningen af tulipanen, og det sker i forbindelse med åbningen af tulipan-sæsonen i Gavnø Slotspark ved Næstved.

Blandt gæsterne på Gavnø er den hollandske ambassadør Niek Peter Van Zutphen og efter navngivningen skal et særligt dåbsdokument underskrives.

Gavnø Slotspark markedsføres som Danmarks smukkeste have med mere end en halv million blomsterløg, en romantisk rosenhave og et spændende sørøverland med skattejagt. Den første tulipanudstilling åbnede i 1957.

Mary og kronprins Frederik er gode venner af Reedtz-Thott familien på Gavnø, og har flere gange besøgt Gavnø ved familie-begivenheder.

Mary får sin egen tulipan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce