Mærsk-chef og fritidssejler

Michael Østergaard, Odense, fylder 50 år søndag.

Mærsk-chef og fritidssejler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år: Director i Maersk Contractors, A.P. Møller-Mærsk Michael Østergaard, Langelinie 1, Odense M, fylder 50 år søndag.

Michael Østergaard er uddannet civilingeniør og HD i organisation. Efter endt uddannelse begyndte han i 1983 hos Mærsk Olie og Gas i København. Han flyttede med til Esbjerg og var der til 1991.

København trak i midlertid. Han skiftede til COWI A/S, hvor den internationale karriere for alvor startede i 1996 med et tre års ophold i Qatar i Mellemøsten som General Manager.

I 2002 blev han udstationeret i Canada, nærmere bestemt i Newfoundland for Maersk Contractors med ansvar for projektering, fabrikation samt opbygning af driftsorganisation for White Rose olie- og gas installationen på Grand Banks.

2005 overgik Michael Østergaard til Lindøværftet i Munkebo som produktionsleder for design, ingeniørarbejde og produktion af patruljeskibe.

I 2006 skiftede han til Maersk Contractors Vincent Project, hvor han havde det overordnede ansvar for fabrikation og installation af moduler for olie og gas behandling. I dag er han ansvarlig for et lignende projekt, Peregrino projektet.

 Michael Østergaard deltager aktivt i familiens fritidsinteresser med sejlads i højsædet for ham selv og sønnen Jens på 13 år, mens heste og ridning er den store interesse for hustruen Lisbeth og datteren Iben på 15 år.

Mærsk-chef og fritidssejler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce