Lundbeck-pris til SDU-forsker

Ph.d. Blagoy Blagoev får Lundbeckfondens pris

Lundbeck-pris til SDU-forsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blagoy Blagoev får for andet år i træk fornem pris

Lundbeckfondens Pris for Yngre Forskere 2008 går til lektor, Ph.d. Blagoy Blagoev fra Syddansk Universitets Institut for Biokemi og Molekylær Biologi (BMB)

Prisen er en personlig hæderspris på 250.000 kr., som tildeles en forsker under 40 år. Prismodtageren udvælges blandt kandidater foreslået af professorer og lektorer ved danske sundheds- og naturvidenskabelige forskningsinstitutioner.

Det er andet år i træk, at Blagoy Blagoev modtager en pris for yngre forskere. Sidste år var han en af modtagerne af Dansk Bioteknologisk Selskabs Bioteknologipris for unge forskere 2007

34-årige Blagoy Blagoev tildeles prisen som en anerkendelse af hans fremragende bidrag til udbredelsen af anvendelsen af massespektrometri i studier af cellesignalering. Arbejdet har medvirket betydeligt til, at man nu kan analysere komplicerede celle-kommunikationsnetværk og identificere de proteiner, der blandt spiller en afgørende rolle for cellers reaktioner og udvikling fra stamceller til modne celletyper. Blagoy Blagoevs forskning har haft særdeles stor international gennemslagskraft.

Han får overrakt prisen ved en ceremoni den 14. november 2008 kl. 14.00 på Institut for Biokemi og Molekylær Biologi.

 

Lundbeck-pris til SDU-forsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce