Løftet blev holdt

Gitte Solgård Larsen og Anders Hindse Larsen blev kirkelig viet i Paarup Kirke samtidig med de kunne fejre deres kobberbryllup.

Løftet blev holdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BRYLLUP: Først blev de hemmeligt gift på rådhuset, og først i forbindelse med kobberbrylluppet fik de kirkens velsignelse

Invitationen til venner og familie lød på bryllup i Paarup Kirke - og efterfølgende stor fest i Forsamlingshuset overfor.

Umiddelbart ganske normalt - bortset fra at festen også var markeringen af parrets kobberbryllup.

For Gitte Solgård Larsen og Anders Hindse Larsen, Thorsteinvænget 2, Paarup var allerede blevet gift ved et hemmeligt bryllup på Odense Rådhus i efteråret 1992.

Dengang lovede de hinanden, at når de engang fik tid og især råd, ville de giftes i en rigtig kirke og samtidig holde en stor bryllupsfest for familie og venner. Og sådan blev det.

- Vi slap for polterabend, men fik en helt traditionel fest med brudevals og det hele. Jeg fik sågar klippet sokkerne, hvilket jeg ikke havde regnet med, fortæller 43-årige Anders Hindse Larsen, der til daglig er lærer i centerklasserne på Paarup Skole, mens 39-årige Gitte Solgård Larsen er sygeplejerske på dialyseafdelingen på OUH.

Gift i hemmelighed

Da Gitte Solgård Larsen og Anders Hindse Larsen for 14 år siden mødte hinanden til en julefrokost på deres fælles arbejdsplads, Provstegårdshjemmet, var de ikke et øjeblik i tvivl om, at det skulle være de to.

Kort tid efter blev Gitte Solgård gravid, og de besluttede sig for at blive gift.

- Vi talte om at holde et rigtigt bryllup allerede dengang. Men jeg gik på seminariet, og Gitte var lige blevet færdig som sygeplejerske. Samtidig var vi lige flyttet sammen i en lille lejlighed i Odense, så vi syntes ikke, at vi havde råd til et stort bryllup, forklarer Anders Hindse Larsen.

Om formiddagen tog de derfor i al hemmelighed ind på rådhuset, hvor daværende borgmester Verner Dalskov viede dem.

- Familien havde vi inviteret til fest, godt nok ikke til bryllupfest men til housewarming-party.

-Så ingen anede, at vi var blevet gift. Det fortalte vi dem først om aftenen, siger Anders Hindse Larsen og tilføjer, at end ikke hans to yngre søstre, der meldte afbud til housewarmingen, fik noget at vide.

Ingen bryllupsrejse

Derfor har de med den netop overståede bryllups/kobberbryllupsfest taget gruelig revanche og sagt behørig ja til at leve sammen indtil døden skiller dem.

Der bliver dog ingen efterfølgende bryllupsrejse, og æresporten var også kun i halv størrelse - til gengæld var hele familien, inklusive de to børn på 9 og 11 år, med i både kirken og til festen bagefter.

Løftet blev holdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce