Lindhardt og Mikkelsen nomineret

Thure Lindhardt og Mads Mikkelsen. "Flammen & Citronen" er nomineret til til at modtage den store pris som European Actor 2008.
Foto: Sandrew Metronome

Lindhardt og Mikkelsen nomineret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Flammen og Citronen" indstillet som bedste europæiske hovedroller

Den 1. november bragte vi her i avisen et portræt af skuespilleren Thure Lindhardt, der netop i disse dage er ved at færdigindspille scener til filmen "Broderskab," hvor han har en af hovedrollerne, i det sydfynske område.

Sammen med kollegaen Mads Mikkelsen er Thure Lindhardt netop blevet indstillet til at modtage den store pris som European Actor 2008.

Prisen for den bedste hovedrolle i Europa i år uddeles ved en festlighed i København den 6. december, og det ville være en ny cadeau til dansk film, hvis det "på hjemmebane" skulle lykkes at få de to prominente skuespillere helt til tops.

Thure Lindhardt og Mads Mikkelsen er nomineret for deres forrygende præstation i filmen "Flammen og Citronen."

Thure Lindhardt spiller Flammen, mens Mads Mikkelsen har rollen som Citronen - to af de mest berømte danske modstandsfigurer fra anden verdenskrig.

Filmen har været et tilløbsstykke overalt, og kritikken har været og er fortsat overvældende. Ikke alene for filmen generelt, men så sandelig også for de to hovedrolleindehaveres præstationer.

"Flammen og Citronen" var sammen med Ole Bornedals "Kærlighed på film" ligeledes indstillet til en nominering som årets bedste europæiske film, men ingen af de to slap gennem nåleøjet og er ikke blandt de seks, der nu kæmper om prisen.

Lindhardt og Mikkelsen nomineret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce