Kronprinsen er AGF-fan

Kronprins Frederik har mødt megen kritik for sit kandidatur til den internationale olympiske komité, IOC. Men Danmarks kommende regent har alligevel tænkt sig stille op på valg med en række mærkesager i forbindelse den kommende IOC kongres i København til oktober. - Jeg føler mig godt rustet og klar til opgaven. Jeg vil godt kalde det en eksamen, og derfor har jeg brugt lang tid på at forberede mig og blive klædt på til opgaven, så stoffet nu ligger under huden. Der synes jeg, at jeg er mere end et godt stykke på vej, siger Kronprins Frederik til bt.dk. Ifølge avisen blev Danmarks fremtidige konge torsdag godkendt af IOC som officiel kandidat til kongressen, der finder sted i dagene fra den 7. til den 9. oktober. Den danske plads i IOC er blevet ledig efter Kai Holm, der stoppede på grund af alder. /ritzau/(Carsten Snejbjerg /POLFOTO/Arkiv)
Foto: SNEJBJERG CARSTEN/POLFOTO

Kronprinsen er AGF-fan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprins Frederik er stor fan af fodboldklubben AGF. Danmarks kommende konge har i et interview med B.T. fortalt, at han siden sine ungdomsår som studerende i Århus har holdt med AGF - også dengang, hvor det nuværende tophold i SAS Ligaen befandt sig i landets næstbedste fodboldrække.

- Entusiasmen har holdt ved selv i den periode, hvor AGF spillede i en unævnelig liga, som ikke var Superligaen. Jeg er jo ikke bare sådan en medløbsfan, siger kronprins Frederik til avisen.

Kronprinsens glæde ved AGF har vakt undren i FC København, som århusianerne sidste weekend slog i Parken.

- Nogle gange har jeg også fortalt selveste Flemming Østergaard, at jeg holder med AGF. Så kigger han forfærdet på mig, men det står jeg ved. Nu må den gode sensommer være dem vel undt. Det er i hvert fald en god begyndelse, fortæller tronarvingen.

Kronprinsen er AGF-fan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce