Krab-Johansen ny TV2-vært

Anders Krab-Johansen forlader Politikens Hus og sætter sig i stedet i stolen som studievært på TV2. Det skriver Business.dk. Anders Krab oplyste tirsdag, at han forlader sin stilling som nyhedschef på Politiken. Men herudover havde han ingen kommentarer til sin afgang. Det er ikke første gang, at Krab kommer på skærmen. Han var politisk redaktør på TV2 fra 2006 til 2008. Ifølge kilder tæt på sagen har Anders Krab-Johansen været meget imod oprettelsen af Politikens omstridte Irak Center. Idéen bag centret er, at en offentlig indsamling skal skaffe penge til at sende en gruppe irakere i arbejde. Herved kan de nemlig ikke sendes ud af Danmark./ritzau/(Peter Hove Olesen/POLFOTO/arkiv)
Foto: OLESEN PETER HOVE/POLFOTO

Krab-Johansen ny TV2-vært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 43-årige Anders Krab- Johansen vender nu tilbage til TV2 efter godt et års tid som nyhedschef på Politiken.

Han skal være studievært på TV2, hvor han var et kendt ansigt som politisk redaktør i årene 2006 til 2008.

Anders Krab-Johansen er født i 1966 i Christianshåb i Grønland. Han er søn af den tidligere valgmenighedspræst i Kerteminde og Odense, Bjørn Krab-Johansen, og havde sine skoleår i Revninge og gymnasietiden på Mulerne i Odense.

Senere tog han en master i journalistik fra Columbia University i New York, og han blev kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet i 1995.

Som journalist har han arbejdet på DR, Børsen, Ritzau og TV2, indtil han blev nyhedschef på Politiken. En tid var han Børsens korrespondent i Bruxelles, og blev senere leder af bladets politiske redaktion.

Anders Krab-Johansen vil ikke oplyse, hvorfor han forlader Politiken. Ifølge kilder har han været imod oprettelsen af Politikens omstridte Irak Center. Idéen bag centret er, at der ved en offentlig indsamling skal skaffes penge til at sende irakere i arbejde. Herved kan de nemlig ikke sendes ud af Danmark.

Anders Krab-Johansen er gift med Mette, som er børnehavelærer, og parret har tre børn.

Krab-Johansen ny TV2-vært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce