Kongelig hofnar med meget mere

Jørgen Dyhrberg fylder 60 år i morgen.
Foto: Jørgen Hansen

Kongelig hofnar med meget mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konsulent Jørgen Dyhrberg, Nyborg, fylder 60 år

Da Dronning Margrethe og Prins Henrik først på sommeren besøgte Nyborg, blev de blandt andet underholdt af en ægte hofnar.

Regentparret var inviteret til en særforestilling på Nyborg Vold, hvor voldspillerene gav smagsprøver på sange fra de senere års forestillinger.

Og til at binde løjerne sammen havde man en hofnar - spillet af Jørgen Dyhrberg.

Det er ikke nogen tilfældighed, at regentparret løb ind i den travle nyborgenser under det korte besøg i bæltbyen, for Jørgen Dyhrberg har gennem mange år været med til at sætte farve på byen gennem sit frivillige engagement.

De senere år har det ikke mindst været Nyborg Voldspil, der har haft glæde af Jørgen Dyhrbergs energi og evner - både på scenen som skuespiller og i kulissen som bestyrelsesmedlem og pt som næstformand.

Jørgen Dyhrberg er født i Odense, opvokset i Fredericia, men har nu boet i Nyborg i 30 år. Lørdag fylder han 60 år.

I mere end 25 år var han medlem af bestyrelsen for Nyborg Børnefilmklub - de fleste i formandsstolen. Han har også brugt sin fritid på fodboldbanerne som træner, og gjort sig gældende i bestyrelsen for den lokale skole, Skovparkskolen.

Jørgen Dyhrberg har også gjort sig en smule gældende i lokalpolitik - han har nemlig været medlem af og opstillet til byrådsvalget for lokallisten Nyborgerne. En liste der nu er nedlagt.

Professionelt har Jørgen Dyhrberg i mange år optrådt i bankverdenen. Han er uddannet i Danske Bank, og var i bankens Nyborg-afdeling, inden han flyttede til Amtssparekassen (det nuværende Fionia Bank) i Nyborg og Odense.

I dag arbejder han som konsulent i PBS International, hvor han også er tillidsmand.

På den hjemlige scene har Jørgen Dyrhberg været gift med Lena gennem 38 år og sammen har de tre børn.

Familien har gennem mange år holdt til på Hjortevænget i parcelhuskvarteret Skovparken, hvor Jørgen Dyhrberg blandt andet holder af at arbejde i haven.

Kongelig hofnar med meget mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce