Kendisparret kriseramt

Da Anni Fønsby sad indespærret i arresthuset i Odense, styrtede hendes verden i grus, da hun via medierne kunne følge med i Erik Damgaards sidespring med Pernille Sonne-Schmidt, som han datede, mens Anni sad indespærret. Det afslørede hun under et foredrag ved livsstilsmessen Woman’s Universe i Øksnehallen i går. Fra tilskuerpladserne måtte Erik finde sig i, at hans opførsel var et af de store emner, da Anni blev udfrittet af veninden Lone Rasmussen. For efter at hun ikke kun var blevet fængslet, men også forladt, sivede håbet ud af Anni. - Da jeg så min veninde komme ud ad min dør, kunne jeg ikke forestille mig, at jeg nogensinde kunne tilgive ham. Men efter at jeg havde kvalt dem begge i en drøm, var det, som om jeg nåede frem til en afklaring, sagde Anni fra scenen. Men samtidig understregede hun, at det var svært at se ugebladene, der havde billeder af Erik og flammen. - Så skulle jeg se forsider, hvor hun snavede ham i øret. Jeg begyndte at tale med Gud i fængslet, og jeg prøvede at komme til at tale med en præst. Men efter at jeg hver dag i to uger havde anmodet om det skriftligt, og der ikke kom nogen, opgav jeg mig. Og lagde mig på gulvet og græd, indrømmede Anni Fønsby.
Foto: UNGER ANTHON/POLFOTO

Kendisparret kriseramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere IT-milliardær Erik Damgaard, der er gift med kendisfænomenet Anni Fønsby, har tabt stort under finanskrisen. Og mange af pengene er røget på fejlslagne investeringer i milliardærvennernes virksomheder.

Det er en ny bog med titlen "Milliardærklubben", der sætter tal på de tab Erik Damgaard led, efter at finanskrisen for alvor begyndte at rulle i slutningen af 2008.

Det er finansmanden Aldo Petersen, der er Erik Damgaards barndomsven, som i bogen opgør Erik Damgaards tab. Ifølge hans beregninger er det særligt et investeringseventyr i vindparkselskaberne Greentec og Eurotrust, der har kostet dyrt.

Erik Damgaard var bestyrelsesformand for begge virksomheder. Og han drømte om at slå dem sammen til ét stort selskab for grøn energi.

Men så kom finanskrisen bragende, og Eurotrust gik konkurs. Det kostede ifølge bogen Erik Damgaard den nette sum af 50 millioner kroner. Samtidig blev Erik Damgaard tvunget til at sælge sin aktier i Greentech. Tab: 100 millioner kroner.

Som om det ikke var nok, så led Erik Damgaard ifølge bogen også et tab på 50 millioner kroner, da han i slutningen af 2008 også måtte sælge sine aktier i finanskoncernen Capinordic. I alt et tab på 200 millioner kroner.

Kendisparret kriseramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce