Kendismægleren fylder 60

Ejendomsmægler Jan Fog er manden, de kendte ringer til, når de vil sælge deres villa. Her er han fotograferet ved hjemmet på Strandvejen i Klampenborg. Polfoto

Kendismægleren fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KØBENHAVN: 2900 Hellerup.

Det kunne være en realityserie om at føre sig frem med de rige og kendte. Men for Jan Fog er det virkeligheden. Som ejendomsmægler for de kendte er Jan Fog selv trådt frem i rampelyset og er blevet et kendt ansigt for hr. og fru Danmark.

Og hans 60-års fødselsdag i morgen er da heller ingen undtagelse.

I stedet for at holde fest i den grå og triste danske vinter, har Fog inviteret vennerne med på fødselsdagscruise i Caribien. Ifølge Berlingske Tidende har Fog budt sine 27 bedste venner på et 10 dages cruise med alt betalt i Caribien. Blandt gæsterne er tøjmilliarder og In-wear-stifter, Niels Martinsen.

Jan Fog er manden, som de kendte ringer til, når de vil sælge deres villa. Og han stod blandt andet for salget af finansmanden Erik Damgaard, som solgte sit hus til den tidligere bokser Hans Henrik Palm for 65 millioner kroner. Han har også stået bag Caroline Flemmings køb af hus til omkring 30 millioner kroner på samme vej, og det var ligeledes Jan Fog, der solgte en villa til grevinde Alexandra, da hun og prins Joachim gik fra hinanden. Dog lå prisen dengang i 2004 i en lidt anden prisklasse og villaen gik for omkring syv millioner kroner.

Ejendomsmægleren bor klos op og ned af Øresund - og for nylig er han blevet sat i spidsen for en række kyst-velhaveres kamp mod Gentofte Kommune, som vil give offentligheden adgang til stranden nord for Hellerup Havn. I dag har luksusvillaerne langs kysten mere eller mindre stranden for sig selv, fordi blandt andet store badebroer hindrer Gentoftes øvrige skatteborgere i at få adgang - og det mener Fog ikke, der skal laves om på.

Jan Fog bor alene i en 450 kvadratmeter stor villa på Strandvejen sammen med sin hund. Han er inkarneret ungkarl - og har selv erkendt over for Se og Hør, at han nok er blevet en smule sær af at bo alene.

- Hvis jeg samtidig skulle forholde mig til en kvinde, som snakkede fra morgenstunden, ville jeg aldrig komme igennem mine morgenaviser og nyde roen og udsigten, har Jan Fog sagt om tosomheden. /ritzau/

Kendismægleren fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce