Kaj Poulsen er død, 63 år


Kaj Poulsen er død, 63 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Else Rosenqvist Petersen,

Aunslev

Else Rosenqvist Petersen, »Lystighed«, Gillestoft, Aunslev, er død på Odense Universitetshospital, 80 år.

Afdøde efterlader sin mand, Svend Petersen, børn, svigerbørn og børnebørn.

Tove Holbech Madsen,

Peløkke

Sygehjælper Tove Holbech Madsen, Peløkke, er efter længere tids sygdom død, 64 år.

Hun var født i Herning og arbejdede i nogle år på trikotagefabrikker, blandt andet på Alenco i Herning. Hun flyttede til København, hvor hun blev ansat ved Rigstelefonen med speciale i udlandssamtaler. Senere tog hun en uddannelse som sygehjælper.

Hun blev gift i 1965, men ægteskabet blev opløst i 1972. Hun mødte sin mand Leif og parret blev gift i 1977 og flyttede til Helsingør og senere til Snekkersten og Espergærde. Hun arbejdede på forskellige sygehuse i København og på plejehjem i Helsingør og Espergærde.

I 2007 flyttede parret til Peløkke, og hun fik ansættelse på Danahus i nattevagt, hvor hun var ansat, indtil hun blev ramt af sygdom.

Hun var gennem årene aktiv i foreningsarbejde, blandt andet som næstformand i Socialdemokratiet i Frederiksborg amt og amtsformand i FBU ForældreLANDSforeningen. Parrets store interesse var deres båd som de brugte flittigt, både i ferier og i weekenderne. Tove Holbech Madsen efterlader sin mand Leif, to sønner, en datter, svigerbørn samt fem børnebørn.

Anna Sofie Brink,

Sølund

Anna Sofie Brink er død på plejehjemmet Lykkevalg i Korinth, 86 år.

Hun boede indtil sommeren 2008 på Sølund, da sygdom tvang hende på plejehjem.

Hun blev født i 1922 i Nybo ved Korinth, arbejdede på Brahetrolleborg gods og var på Hammerum husholdningsskole i 1945. I 1955 blev hun gift med Arne Brink, og sammen boede de på Sølund indtil hans død i 1978.

Få år efter, i 1984, mistede hun en søn, som et halvt år forinden havde skænket hende et barnebarn.

Anna Sofie Brink var et rigtigt naturmenneske; landbruget, haven og familien holdt hende i gang, selv om hun i næsten 40 år var hårdt plaget af gigt. Haven var fyldt med alverdens blomster, og hun glædede sig over årstidernes skiften og de nære ting.

Anna Sofie Brink efterlader to døtre, en søn, seks børnebørn og et oldebarn.

Henning Kristensen,

Brobyværk

Henning Kristensen, Brobyværk, er efter kort tids sygdom død, 81 år.

Amy Høegh,

Tullebølle

Forhenværende socialrådgiver Amy Høegh, Tullebølle er død, 75 år. Hun var født i Struer og blev uddannet som socialrådgiver på Den sociale Højskole i Odense.

I 1957 blev hun gift med Jørgen Høegh, og parret bosatte sig i Odense.

I over 30 år var hun ansat som socialrådgiver ved den daværende Dalum Kommune og senere ved kommunesamlægningen i Odense Kommune. Da parret blev pensioneret, flyttede de til Tullebølle.

Amy Høegh efterlader sin mand Jørgen, en søn og en datter, svigerbørn samt to børnebørn.

Socialdemokraten Kaj Poulsen

Kaj Poulsen var uddannet maskinarbejder og en af Aalborgs mest fremtrædende socialdemokrater, skriver Nordjyske. Han var i 18 år medlem af Folketinget, som han forlod i 1993. På grund af sine markante holdninger kom han flere gange på kant med partiledelsen, og det var ifølge partikammeraten, borgmester i Aalborg Henning G. Jensen, formentlig årsagen til, at han aldrig fik en ministerpost.

I stedet blev han formand for LO Aalborg og meldte sig som kandidat, da Socialdemokraterne i Aalborg i 1997 skulle vælge ny borgmesterkandidat, men tabte til Henning G. Jensen.

Kaj Poulsen har været syg gennem længere tid, men passede sit arbejde i byrådet og var med til det seneste byrådsmøde 15. december.

Kaj Poulsen er død, 63 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce