Jubilæer


Jubilæer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

§%

§%

§%

§%

§%

40. Registreret revisor, HD Steen Wandrup Jørgensen, Thorsteinvænget 6, Odense NV, har været ansat 40 år i Leo Olsen & Dalgaard, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab søndag.

Steen Wandrup Jørgensen begyndte i 1964 i Revisionsfirmaet Leo Olsen og har været partner siden 1984. Han beskæftiger sig med revision og rådgivning samt betjener et bredt udsnit af virksomheder. Steen Wandrup Jørgensen er respekteret og velanskrevet af såvel kunder som kolleger for sine faglige og menneskelige egenskaber.

I fritiden tilbringer Steen Wandrup Jørgensen mange timer i Tarup-Paarup Idrætsforening. Som aktiv spillede han i en årrække på klubbens old boys fodboldhold, mens han på badmintonsiden stadig er aktiv.

Det er på ledersiden, han kendes bedst. Foruden forskellige lederposter i fodbold- og badmintonafdelingen har han siden 1997 været hovedformand i idrætsforeningen. I 1991 blev han valgt til formand for den selvejende institution Paarup-Annekshal.

Steen Wandrup Jørgensen har altid arbejdet for, at foreningen er i stand til at tilbyde idrætsudøverne så gode faciliteter som muligt. Han var således en af foregangsmændene, da foreningen som den eneste på Fyn etablerede et selvstyre med den kommunale Paarup-hal og de omkringliggende idrætsfaciliteter.

Reception hos Leo Olsen & Dalgaard, Hunderupvej 116, Odense C, fredag den 13. august kl. 13-16.

§%

25. Henning Jørgensen, Nyhave 6, Gislev, har været ansat 25 år hos Ørbæk Trælast søndag.

Jubilæer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce