John Travolta knust over sin søns død


John Travolta knust over sin søns død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollywoodstjerne prøvede at genoplive 16-årig

New York: Hollywood-parret John Travolta og Kelly Preston er knust over at have mistet deres 16-årige søn Jett, som sidste fredag blev fundet død på badeværelset under familiens nytårsferie på Bahamas-øerne.

- Jett var den mest vidunderlige søn, som to forældre kunne ønske sig, og han livede alle op, som han mødte på sin vej. Vi er fuldstændig knuste over, at vores tid med ham blev så kort, hedder det i den første erklæring fra Travolta-familien siden Jetts død.

Heri takker de to skuespillere og deres datter otteårige Ella for de mange kondolencer og den store støtte, de har modtaget fra fans og andre verden over. Lige siden han var helt lille, oplevede Jett Travolta anfald af kramper, og familiens advokat siger nu, at det nok var et slagtilfælde, der kostede ham livet. Den 16-årige skal i løbet af ugen begraves i familiens hjemby Ocala i Florida, når dødsårsagen er fastslået ved hjælp af en obduktion, som ventes foretaget af amerikanske eksperter i går. John Travolta har afvist, at hans eneste søn var autist og har i stedet oplyst, at Jett led af det såkaldte Kawasaki-syndrom, en feberagtig lymfesygdom, der kan lamme flere organer, og som hyppigst rammer børn under fem år. Ifølge Travoltas advokat og ven Mike Ossi prøvede skuespilleren selv forgæves at genoplive sin søn, efter at denne blev fundet bevidstløs på badeværelset i familiens sommerhus.

John Travolta knust over sin søns død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce