Fødselsdag 50
Hun voksede op i Odense, og efter endt uddannelse på Kunsthåndværkerskolen i Kolding rejste hun til Milano. Fra sit studio dér designede og produktudviklede hun i otte år for en lang række af Italiens bedste tekstilfirmaer indenfor bolig- og beklædningstekstiler.

Selvom hun er specialiseret i vævning har hun også designet trykte tekstiler. Hun lader teknikkerne være inspiration for hinanden; ligeledes bruger hun at lade design til bolig og beklædning inspirerer gensidigt i sit arbejde. I 1992 rykkede hun hjem til København, men arbejder fortsat for italienske firmaer.

I Danmark har Liniedesign i 20 år nydt godt af hendes interesse for nye og skæve materialer samt sans for deres sammensætning. Receptioner og møderum i en stribe danske virksomheder prydes af hendes specialdesignede gulvtæpper. Også kirker har fornøjelse af hendes arbejder i form af ikat-vævede messeklæder.

Hun har arbejdet med på flere internationale projekter om at gøre lokalt håndværk til en ordentlig indtægtskilde - for de lokale.
  • fyens.dk