Ingeniørernes førstemand

Poul Erik Bjørnshauge fylder 50 år i dag.

Ingeniørernes førstemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år: Direktør Poul Erik Bjørnshauge, Greve, fylder 50 år i dag.

Bjørnshauge har samme dag 20 års jubilæum i Ingeniørforeningen i Danmark, hvor han startede som økonomidirektør og siden 2004 været direktør.

Poul Erik Bjørnshauge er uddannet HA-HD fra Handelshøjskolen, Odense Universitet. Erhvervskarrieren startede med tre år i vinbranchen i selskabet Vingaarden A/S, Odense. Her blev kimen lagt til en passion for vin, hvilket familie, venner og forretningsforbindelser vil kunne bevidne.

Skiftet fra vinbranchen førte til naturgasprojektet på Fyn via selskaberne Plancenter Fyn A/S og GeoMasters I/S, hvor Bjørnshauge var økonomichef frem til ansættelsen i teknikumingeniørernes interesseorganisation Ingeniør-Sammenslutningen i 1988.

Som økonomidirektør havde Bjørnshauge en fremtrædende administrativ rolle i fusionen mellem Ingeniør-Sammenslutningen og Dansk Ingeniørforening, der blev en realitet i 1995 efter to tidligere forgæves forsøg. Ingeniørforeningen i Danmark blev etableret og har nu over 65.000 medlemmer.

Ved fusionsdrøftelserne besluttede ingeniørerne at opføre et nyt fælles domicil på havnefronten ved Kalvebod Brygge. En beslutning, der gav startskuddet for udviklingen af hele området.

Som direktør for bygherreselskabet Ingeniørhuset A/S var Bjørnshauge administrativ ansvarlig for opførelsen af Ingeniørhuset, der stod indflytningsklar i 1998.

I 2004 indgik Poul Erik Bjørnshauge i den tre-mands direktion foreningen lavede med administrativt ansvar for foreningens netværksaktiviteter, medlemshvervning, økonomi og ejendomsaktiviteter. Poul Erik Bjørnshauge er endvidere direktør i Ingeniørhuset Holding A/S, Ingeniørforeningens Mødecenter A/S og IDA Forsikring samt bestyrelsesmedlem i Comwell A/S.

Ingeniørernes førstemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce