Ikke flere Beckham-børn


Ikke flere Beckham-børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis det står til kryddersilden Victoria Beckham, som er gift på 10. år med fodboldstjernen David Beckham, så er tre drenge rigeligt at holde styr på.

Parret, som er forældre til 10-årige Brooklyn, seksårige Romeo og fireårige Cruz, har derfor ikke umiddelbart planer om flere børn, fortæller det tidligere medlem af popgruppen Spice Girls.

- Alle spørger mig hele tiden, og på et eller andet tidspunkt, hvis jeg er heldig nok, får jeg måske et barn mere. Det ville være dejligt. Men lige nu har vi tre drenge, og det er rigeligt, lyder det fra Victoria.

Hun valgte at blive i Los Angeles med parrets tre sønner, da David Beckham tidligere på året var udlånt til den italienske klub AC Milan. Og Victoria indrømmer, at det var hårdt at holde kærligheden ved lige på flere tusinde kilometers afstand.

- Jeg er virkelig glad for at bo i USA, så det var svært for mig at rejse frem og tilbage og forsøge at gøre alle glade, fortæller hun til den amerikanske radiostation KIIS FM.

Parret lever nu igen sammen i USA, efter at 34-årige David Beckham har droppet fodboldkarrieren i Italien. Han spiller i den amerikanske klub Los Angeles Galaxy, og det er lykken for hans 35-årige kone og de tre sønner.

- Børnene er meget glade. De vil altid være vores prioritet. Sådan er det både for David og jeg, understreger Victoria. (ritzau)

Ikke flere Beckham-børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce