I øjenkontakt med Danmark


I øjenkontakt med Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-VÆRT: Henriette Honoré fra Vestfyn har gået på gymnasium og universitetet i Odense. Nu følger hun kronprinsparret
HENDES PLAN var at blive gymnasielærer.

I stedet får seere i hele landet glæde af kontakten med tv-værten Henriette Honoré, der i et par år læste spansk på universitetet i Odense.

En spot i TV2 fik hende dog til at sende et brev til produktionsselskabet Metronome, der indbød hende til en skærmprøve. Tre uger senere var hun med i sin første tv-udsendelse.

I disse dage følger Henriette Honoré det nygifte kronprinspars togt med Kongeskibet, og i morgen onsdag er målet Odense.

Henriette Honoré er født 20. august 1971 og voksede op i Gelsted på Vestfyn. Hendes forældre Nicolaj og Michala bor fortsat på Fyn. Han er psykolog, mens moderen er hjemmegående.

Ligesom sin fire år ældre søster, Anne-Mette, bor Henriette Honoré nu på Sjælland, og søsteren er uddannet civilingeniør.

Inden årene på universitetet i Odense tog Henriette Honoré studentereksamen på Odense Katedralskole, hvor hun gik i klasse med stand up-komikeren Sebastian Dorset.

Han er dén blandt klassekammeraterne, som Henriette Honoré ser mest. Men der er også kontakt til andre, hun har gået i klasse med på gymnasiet i bygningerne over for Odense Teater.

MANDAG-MANDAG var Henriette Honorés første tv-udsendelse. Siden fulgte sommerunderholdningen "Jagten på den gyldne Kanin", der havde Egeskov Slot og parken som kulisse, men "Udfordringen" blev hendes egentlige gennembrud, og derefter fulgte programmer som "I hælene på", "TV2 og TV2", "Henriette og Ole" og "Fredag i Farver".

I de to sidste programmer arbejdede Henriette Honoré tæt sammen med Ole Stephensen.

I de senere år har hun været vært på "Go´morgen Danmark", lavet "Bare det var mig" til DR-TV og "Danmarks værste bilist" til TV2.

INDIMELLEM har hun også haft tid til at blive gift og få to børn. Manden hedder Henrik Feltborg-Zethner, er 38 år, fra Vejle-kanten og lever af at skabe begivenheder eller events for andre. Han er selvstændig erhvervsdrivende.

Børnene Agnes Kristine og Astrid er tre og et år. I sidste uge var den lille familie, der bor i et naturskønt skovområde i Nordsjælland, på ferie på Bornholm. Det er ikke første gang, for Henriette Honoré er med egne ord helt vild med Bornholm og Næsgården Badehotel ved Allinge tæt på øens nordspids.

DET KONGELIGE sommertogt, som Henriette Honoré dækker, bliver både festligt og folkeligt, forudser hun: Odense og andre havnebyer vil stå på den anden ende, og sommertogtet giver mulighed for, at danskerne ude i landet kan hylde kronprinsparret, der i Odense blandt andet skal besøge det restaurerede H.C. Andersen-museum, sejle på Odense Å til Zoo, besøge Brandts Klædefabrik samt til Bøgeparken i Vollsmose, hvor 11-årige Mustafa Al Saddiq vil give Mary en buket blomster.

Og med på sidelinjen er den lyslokkede Henriette Honoré fra Gelsted - og dermed TV2-seerne.

I øjenkontakt med Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce