I Pilgaards fodspor


I Pilgaards fodspor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

41-årige Mikkel Beha Erichsen overtager i dag stolen i "Go' aften Danmark"

I den første tid vil han mest blive omtalt som "ham Pil­gaards afløser". Det har han det fint med, for det er en både ydmyg og respektfuld Mikkel Beha Erichsen, som nu sætter sig i den berømte tv-værts stol.

- Jobbet som vært på "Go' aften Danmark" har altid stået øverst på min liste over drømmejob. Men Hans var jo ikke sådan lige at vippe af pinden, så jeg måtte vente, til han selv sagde op, fortæller Mikkel Beha Erichsen til tvnyt.com.

For en god måned siden meddelte den populære Hans Pilgaard sin arbejdsgiver, Nordisk Film, at han ville stoppe. Jobbet var blevet for belas­tende, og efter fem år ville han prøve noget andet.

Hermed var vejen banet for Mikkel Beha Erichsen.

- Jeg sad på Bali med min familie, da jeg fik det at vide. Jeg kontaktede straks TV 2 og fortalte, at det var lige jobbet for mig, fortæller han til B.T.

TV 2 og Nordisk Film, som producerer programmet, tog pænt mod tilbuddet, Mikkel Beha blev kaldt hjem til samtale og så var den sag i hus.

Når han i dag møder op i "Go' aften Danmarks" studie på Hovedbanegården i København, sker det med en bunke tv-erfaring i bagagen. Det gælder både som vært, redaktør, redaktionschef og producer. Senest har han været serieproducer hos Discovery Channel.

Mikkel Beha Erichsen er 41 år og søn af forfatteren og eventyreren Troels Kløvedal og nu afdøde redaktør Marianne Kjær. Hun var i øvrigt ophavskvinde til "Go'aften Danmark", som havde premiere den 1. januar 2002.

Og Mikkel Behas farbror er også noget ved fjernsynet. Det er den tidligere chef for DR-TV, Bjørn Beha Erichsen, som i dag er direktør på EBU (European Broadcasting Union) i Geneve.

Mikkel Beha Erichsen var kun ti år gammel, da han fik sin tv-debut i DR's "Sommerferiebussen". Han blev senere redaktionsbud i Danmarks Radio, og som voksen har han været vært og producerer for en række tv-programmer.

Nævnes kan hans værtsroller på DR's børneprogram "Scratch" samt TV3's "Baren" og "Robinson VIP". Han har også været producer på bl.a. "Deal no Deal" og "Cirkus Cirkus."

Hans privatliv foregår sammen med konen Marian, og parret har tre sønner på 18, 15 og 8 år. En del af fritiden tilbringes med sejlads i egen båd, som for tiden er under renovering.

Som søn af Troels Kløvedal er Mikkel Meha Erichsen nærmest født med sekstant og et søkort i hånden. Han deler sin fars lidenskab for eventyret og de store have, og han har i flere omgange været om bord på "Nordkaperen", når den har været på togt.

Selv drømmer han om en skønne dag at tage sin familie med jorden rundt i egen båd, men det ligger et godt stykke ude i horisonten.

Nu skal han have sat sig i tv-stolen og kæmpet sig ud af Hans Pilgaards lange skygger.

- Jeg kunne selvfølgelig godt sætte mig ned og blive nervøs over at skulle følge efter en så dygtig vært som Hans. I stedet glæder jeg mig over at skulle overtage roret på en skude, der allerede ligger på rette kurs, siger han.

I Pilgaards fodspor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce