Hun vandt en ny bil

Den 62-årige odenseanske frisør, Lillian Pedersen vandt en splinternySuzuki Alto i TV Danmarks program "Danmarks værste bilist".
Foto: TV Danmark

Hun vandt en ny bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILVINDER: Den 62-årige odenseanske damefrisør, Lillian Pedersen blev først kåret som en af landets værste bilister. Nu har hun netop vundet en splinterny bil

Den 62-årige damefrisør Lillian Pedersen fra Odenseforstaden Tarup vandt torsdag aften en splinterny rød Suzuki Alto i TV Danmarks program "Danmarks Værste Bilist".

Præmien var det ultimative bevis på, at hun har forbedret sine køreevner betydeligt, siden hun for et par år siden var med i et tilsvarende program på TV2, hvor hun var tæt på at rende med den lidet flatterende titel, og blive beskyldt for at være til stor fare for sine omgivelser.

Langsom og ufarlig

Det prædikat ville hun ikke have siddende på sig. Så da TV Danmark søgte nye deltagere, meldte hun sig igen under fanerne. Denne gang for at bevise, at hun altså godt kunne køre bil.

I tredje udsendelse lykkedes det hende da også at ryge ud af programmet, ganske enkelt fordi hun var den bedste af de tilbageværende bilister.

Hermed fik hun gode chancer for at vinde hovedpræmien - en rød Suzuki Alto. Hvilket hun altså gjorde.

Desværre kunne hun ikke selv være med i finalen på grund af sygdom i familien. Til gengæld sendte hun sin svigerdatter og co-bilist Lena, som modtog præmien på Lillian Pedersens vegne.

Kørte mor ned

Lillian Pedersen har haft kørekort siden 1962. I årenes løb har hun udsat sine medtrafikanter for lidt af hvert, blandt andet er hun faldet i søvn bag rattet på motorvejen og har formået at køre sin mor ned.

Derfor var svigerdatteren Lena ikke et øjeblik i tvivl om, at svigermoderen var en oplagt kandidat til titlen om at blive landets værste bilist, da TV 2 efterlyste mulige emner for et par år siden.

Dengang kom Lillian Pedersen, efter eget udsagn, helt ufortjent i finalen, hvor hun kun blev overgået af to endnu værre bilister.

Nu kører den fynske frisør rundt på de fynske veje. Og selv om hun kører så langsomt, at nogle opfatter hende som en plage for den øvrige trafik, er hun langt fra enig.

- For godt nok kører jeg langsomt, men jeg er ikke farlig, siger hun.

Hun vandt en ny bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce