Hun har gjort spørgelysten til sin levevej


Hun har gjort spørgelysten til sin levevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da Ida Wohlert, der mandag den 29. maj fylder 40 år, var barn, var det hende, forældrene sendte af sted, når de var på restaurant og skulle spørge om noget, eller når regningen skulle betales. Og på gaden var det ikke unormalt, at hun faldt i snak med fremmede.

Hun var nemlig allerede dengang udstyret med en god portion nysgerrighed og spørgelyst, og det gjorde hun siden hen til sin karrierevej.

Først som journalist på flere produktionsselskaber og siden som nyhedsjournalist på TV2 og TV2 News og nu som vært på "Go' Morgen Danmark".

- Jeg har altid været meget spørgelysten. Jeg har aldrig været bange for at gå i dialog med andre mennesker, siger Ida Wohlert, der siden 2009 har været vært på "Go' Morgen Danmark".

Her er hun blevet danskernes Ida, når de om morgenen tænder for fjernsynet og lader hende og kollegerne strømme ind i stuerne i de tidlige morgentimer.

- Jeg bliver gang på gang overrasket over, hvor langt ind i folks privatsfære, man når. I mange år har jeg sat en stor ære i at svare folk, når de skrev, men jeg kan ikke følge med længere, fortæller Ida Wohlert.

Jobbet på "Go' Morgen Danmark" er det længste stræk, hun har siddet i samme stilling, for normalt er Ida Wohlert videre, når hverdagen bliver for rutinepræget og kedelig. Men rutiner er der ikke mange af på "Go' Morgen Danmark".

- Der er stor forskel på de mennesker, jeg møder hver morgen, og jeg tror, det er dét, jeg er allermest vild med ved mit job. Og det jeg er allermest ydmyg overfor. At folk kommer ind og fortæller om deres livs op- og nedture, siger Ida Wohlert.

Hun er dog bevidst om, at jobbet kan være opslidende. Søvnunderskud er nærmest en del af kontrakten, og med årene bider den manglende søvn hårdere.

- Jeg kunne godt forestille mig, at jeg på et tidspunkt blev mæt af tv. Jeg kan huske, at Bengt Burg en dag tog mig i hånden og sagde, at jeg skulle passe på, for det her job er hårdt, og man skal passe på sig selv.

- Men jeg har aldrig kedet mig her, og det er egentlig meget vildt efter så mange år, siger Ida Wohlert.

 Hun er gift med journalisten Kasper Fredshavn, og sammen har parret sønnerne Edgar og Elliot. (ritzau)

Hun har gjort spørgelysten til sin levevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce