Hun gør


Hun gør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

andre smukke Portræt

Efter 30 år i showbiz lærer skuespiller Berrit Kvorning nu andre at "være på"

- Jeg har et vidunderligt arbejde. Træner folk i at blive smukke. Giver dem redskaber til at komme ud over rampen og være trygge ved at træde frem.

Berrit Kvorning taler med begejstring om det arbejde, hun har haft de seneste par år. Det er som egen herre i firmaet Kvorning Kommunikation Aps, der holder til i København.

Her kan hun bruge løs af de erfaringer, hun som skuespiller hentede gennem 30 år i scenens, mikrofonens og kameraets verden.

Hendes kunder er spredt ud over det ganske land og tæller enkeltpersoner, firmaer og institutioner i en skøn blanding. Det kan være ansatte i A.P. Møller-Mærsk, officerer i søværnet, dagplejemødre, receptionister eller en nervøs person, der skal holde tale ved ægtefællens fødselsdag.

- Jeg søger at vise, hvordan mimik og kropssprog fungerer og ikke gør det. Lærer folk at lokke fortælleglæden frem, og at ændre dét "at være på" fra at være en trussel til at være en fornøjelse, fortæller hun.

Berrit Kvorning fylder i dag 60 år, og hun har selv "været på" i over halvdelen af sit liv.

Hun var kun otte år, da hun blev balletelev i København. Hun var på kostskoler i England og Frankrig, blev student og arbejdede som fotomodel i Paris og Hamburg, inden hun tog første del af en HA.

Scenevejen indledte hun på Statens Teaterskole, hvor hun var færdiguddannet i 1974 og debutterede samme år på Aalborg Teater i "Pigerne fra Chiozza" og på tv i Per Panduros "Bertram og Lisa."

De følgende godt 20 år arbejdede hun freelance med både teater, film og tv-serier. Sit særlige talent for komedie og lystspil brugte hun bl.a. på Nørrebros Teater, Bådteatret og Det Kongelige Teater.

Hun fik også mulighed for at optræde på Fyn, som altid har haft en stor plads i hendes hjerte. Hendes familie har fynske rødder og har haft sommerhus i Nyborg i mange år.

Derfor husker hun med glæde tilbage på den sommer sidst i 70’erne, da hun var med i Rottefælden i Svendborg sammen med bl.a. Preben Ravn, Birgit Zinn og Birthe Backhausen. Hun fik også roller hos Erik Bendt Svendlund i det daværende Morskabsteatret ved Brandt Klædefabrik i "Mød mig på Cassiopeia" og "Solstik".

Da Berrit Kvorning for nogle år siden var med i tv-serierne "Rejseholdet" og "Krøniken" var hun begyndt at undervise i kommunikation. På et tidspunkt følte hun tiden var inde til at vælge, og springet væk fra rampelyset har hun aldrig fortrudt.

Lidt kontakt med sin gamle verden har hun dog, bl.a. at indtale lydbøger.

- Ja, jeg er netop blevet færdig med én, inden jeg tager på tøsetur til Budapest med mine to døtre for at fejre min fødselsdag, siger skuespilleren, som nu træner andre i at blive smukke.

Hun gør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce