Hübbe hyldes som helt

Balletmester Nikolaj Hübbe.

Hübbe hyldes som helt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary vil ved en gallamiddag i New York den 27. marts på The Pierre Hotel overrække balletmester Nikolaj Hübbe American-Scandinavian Foundation kulturpris.

I begrundelsen for valget af Nikolaj Hübbe hedder det bl.a.: "Nikolaj Hübbe er verdenskendt for hans kunstneriske skarphed og høje fysiske niveau. (…) Vi håber, at ballettens mandlige hovedpersoner vil være helte, poeter og guder. Nikolaj Hübbe er det hele."

Ved gallamiddagen uddeles også Scandinavian-American Foundation pris for særlig offentlig tjeneste til tidligere USA ambassadør i Danmark og leder af The Kennedy Center William McCormick Blair, Jr. og dennes hustru Catherine »Deeda" Blair, der er tidligere direktør for The Lasker Foundation.

Af tidligere prisvindere kan bl.a. nævnes Ingmar Bergman, Liv Ullmann, Victor Borge, Peter Martins, Lena Olin og Astrid Lindgren.

Liv Ullmann, der var den første prismodtager i 1979, vil være vært ved middagen, der på ægte amerikansk vis er en indsamlingsfest til støtte for samarbejdet mellem de skandinaviske lande og USA. De 400 billetter til middagen koster mellem 500 og 50.000 dollars.

Hübbe hyldes som helt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce