Hjem til svigermor


Hjem til svigermor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langt de fleste mænd ville nok have deres forbehold. Men ikke den britiske popdreng Robbie Williams. Han har uden at blinke spurgt sin kærestes mor, om hun ikke har lyst til at flytte til England sammen med parret.

Robbie og kæresten Ayda Field har boet i Los Angeles i en længere periode, men de planlægger at vende hjem til Robbies fædreland, inden udgivelsen af popstjernens længe ventede comebackalbum "Reality Killed the Video Star".

Robbie og svigermoren, Gwen, har angiveligt knyttet nære bånd i den seneste tid, hvor de har spillet poker til langt ud på natten. Og nu er de så glade for hinanden, at Robbie har bedt Gwen om at følge med til England.

Parrets nye hus, der ligger i byen Swindon i det sydvestlige England, er kæmpestort, og derfor mener den 35-årige sanger, at det vil være rart for kæresten, hvis hun får selskab af sin mor. (ritzau)

Trekløveret vil få mulighed for at muntre sig på tennisbanen, i træningslokalet eller i den smukke natur, der omgiver ejendommen. Og så får svigermor desuden en fuldstændig separat afdeling, hvor hun kan trække sig tilbage, når datteren skal hygge sig på tomandshånd med gadedrengen Robbie.

Hjem til svigermor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce