Hjem til familien - med returret

Carlo Pedersen - med medaljen på brystet - ses her med familien. Det er fra venstre datteren Lone, barnebarnet Maiken, hustruen Karen, børnebørnene Maja og Henrik, datteren Nina og børnebørnene Jannie og Thea.
Foto: Hans Sturesson

Hjem til familien - med returret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 42 år på samme arbejdsplads starter Carlo Pedersen på et nyt liv uden SvendborgTryk

SVENDBORG: - Tak fordi vi har fået lov at »låne« Carlo i 42 år. Hvis det ikke går med at have ham gående hjemme, så er der fuld returret. Du kan bare sende ham på arbejde igen. Vi kan godt bruge ham.

Sådan sagde trykkerichef Flemming Skov Jakobsen til Carlo Pedersens hustru, Karen, da der i går var afskedsfest for trykkeren, der har haft sin daglige gang på Svendborg Tryk de seneste 42 år. Med hans farvel er det også et farvel til en mand, der har været med i en rivende udvikling i branchen, men som klogt nok har gemt en håndfuld geviert?er fra dengang, man arbejdede i bly. Geviert?er kan man nemlig bruge til et gammelt typografspil, og Carlo Pedersen har holdt traditionen i hævd ved at samle gode kollegaer til en slag geviert hver fredag kl. 9.30. Der bliver spillet om en omgang bajere - eller vand - og så bliver der ført regnskab med resultaterne, og her kan det røbes, at sportsmanden Carlo har rekorden i at tabe flest gange i træk - nemlig fem på hinanden følgende uger. Det er en rekord, der piner en mand med stor vindermentalitet. Nu overdrager han geviert?erne til yngre kræfter, der kan føre traditionen videre.
Carlo Pedersen
Carlo Pedersen
Foto: Hans Sturesson

Kongelig medalje

Selv forventer han at kaste sig over et andet spil, golf. Carlo Pedersen har spillet fodbold - rigtig meget fodbold - gennem hele sit liv, men en del af den øgede fritid vil han bruge på at spille golf.

Og så er der jo også familien, som var mødt talstærkt op til farmands afskedsreception. Det var ud over hustruen bl.a. døtrene Lone og Nina og de fem børnebørn.

Trykkerichef Flemming Skov Jakobsen havde Den kongelige Fortjenstmedalje med, som han hæftede på Carlo Pedersen bryst.

- Det er en helt speciel dag for dig, fordi det er din sidste arbejdsdag, men det er også en speciel dag for de kollegaer, som gennem alle de mange år har nydt godt af din store og engagerede arbejdsindsats. Du er mødt glad på arbejde og har ydet en flot faglig indsats. Det skal du have tak for, sagde Flemming Skov Jakobsen, der så »afleverede« Carlo Pedersen til famlien - med fuld returret.
Carlo Pedersen
Carlo Pedersen
Foto: Hans Sturesson

Hjem til familien - med returret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce