Han spreder


Han spreder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

godt humør

Portræt

Benno Lund Frandsen er en mand, der spiller på mange strenge.

Han er lærer - tilmed af den tilfredse slags. Han er politiker - og ville gerne have nogle flere kommunale penge at gøre godt med. Og så er han musiker og amatørskuespiller med sjæl og krop.

I hans hjemby Bogense er han kendt af Gud og hvermand. Ikke mindst fra hans optræden med det lille glade orkester, som kalder sig "Rundt på gulvet", og som foruden ham selv består af Villy Høj og Orla Kristoffersen.

Til gadefester, byfester, maritime løjer på havnen og private sammenkomster har trekløveret sat fut i fejemøget. Benno Frandsens plads er normalt i midten med guitar og stemmepragt.

Musikken har han dyrket helt tilbage fra de glade 60’ere, da tidens stil var pigtråd. Dengang spillede han guitar og sang i gruppen "The Folks".

Gruppen "Rundt på gulvet" har i øvrigt én cd bag sig med glade Bogense-sange. Den skal have følgeskab af endnu én af slagsen, som nu er ved at blive indspillet .

Når den farverige Benno Lund Frandsen fredag fylder 60 år, kan han bryste sig af cirka 30 års stabilt arbejde ved skolevæsenet i Bogense. Han er uddannet fra Odense Seminarium, og havde sine første tre første år som grøn lærer på Bogense Skole.

Herfra kom han til Kongslundskolen i Skovby, hvor han stadig er en dygtig og respekteret underviser. Hos både elever og i forældrekredsen er han kendt som en lærer, der formår at forene alvor og disciplin med sjov og kreativitet i undervisningen.

En helt tredje side af Benno Lund Frandsen er hans politiske arbejde. Han er en god og trofast socialdemokrat, og var i flere år formand for den lokale partiforening, indtil han i oktober 1994 fik sin debut i det daværende Bogense Byråd. Her var han bl.a. næstformand i kulturudvalget, med i teknik- og miljøudvalget og i kommunens skatteankenævn.

Da Nordfyns Kommune så dagens lys, fortsatte han i det ny byråd. Her gør han bl.a. et stort arbejde i Familieudvalget, og han forsøger da også at få en ny periode efter valget til november. Her er han nummer 14 på sit partis kandidatliste.

Foruden skolen, musikken og det politiske liv har Benno Lund Frandsen også fundet tid til at kile lidt teater ind i sit dagsprogram. Det er sket på scenen i det lokale Nordfyns Amatør Teater, hvor han både har spillet revy og været med i teaterstykker som bl.a. den vanvittige forestilling "Svend, Knud og Valdemar" for få år siden.

Han spreder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce