Han forlanger 170 millioner for en koncert

Noel Gallagher fylder 50.

Han forlanger 170 millioner for en koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Noel Gallagher fylder 50 år mandag den 29. maj.

Det er stadig "Don't look back in anger", "Wonderwall" og "Do You Know What I Mean", der giver de største bifald.

Men modsat storhedstiden i Oasis er det uden broren Liam, når musikeren og komponisten Noel Gallagher står på scenen og optræder med klassikerne.

Og der er ikke umiddelbart udsigt til en genforening i bandet, der gik fra hinanden for små otte år siden.

Det afslørede Liam Gallagher sidste år i et interview med Radio X, hvor han omtalte Noel som et barn.

- Vores barn opfører sig, som om jeg har stukket hans skide kat med en kniv. Han vil være i et soloband, sagde den fem år yngre bror.

Skal genforeningen blive en realitet, skal der i hvert fald kolde kontanter på bordet. Det er nemlig kun for pengene, at Noel vil spille med Oasis igen.

Mere konkret vil han have 20 millioner pund eller cirka 170 millioner kroner for en enkelt koncert, sagde han i 2016 i et interview med Daily Star.

Det er dog ikke alt, han vil gøre for penge. Det beviste han, da han for år tilbage takkede nej til at være dommer i underholdningsprogrammet "X Factor".

Fokus er stadig på musikken. Men et kig på anmeldelserne fra Noel Gallaghers seneste besøg i Danmark efterlader et indtryk af, at hans nye materiale i "Noel Gallagher's High Flying Birds" ikke har samme pondus som det gamle.

Men på trods af Oasis' succes gik det ikke i længden for bandet. Forholdet til Liam har mildest talt været turbulent. I mange år har det været kendetegnet ved heftige skænderier. Ofte har mundhuggerierne fundet sted offentligt.

Noel Gallagher og hans bror voksede op i Manchester. Det har givet Noel en tyk Manchester-dialekt. Engang satte MTV undertekster på ham i USA, har han fortalt.

Byen er også hjemsted for fodboldklubben Manchester City, som Noel Gallagher bruger meget af sin tid på at støtte, når han ikke står på scenen med guitaren i hånden.

Derfor var det også Noel Gallagher, der i et underholdende interview var den første til at udspørge manager Pep Guardiola, da han ankom til klubben i sommeren 2016. (ritzau)

Han forlanger 170 millioner for en koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce