Hæder til fynsk kok

Fra prisoverrækkelsen på Odense Sport & Event med en glad og stolt Mette Rasmussen som hovedperson. Fra venstre er det formand for DI Fyn, Clas N. Andersen, borgmester Jan Boye, kok Mette Rasmussen, og køkkenchef Finn Rasmussen fra OCC.

Hæder til fynsk kok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kok på OCC kåret som Fyns bedste lærling

Kok Mette Rasmussen, Odense Congress Center (OCC), er blevet kåret til Fyns bedste lærling 2009. Hun fik den fornemme pris overrakt i går på OCC.

- Der er godt gang i køkkengryderne på Odense Congress Center, når kokkeelev Mette Rasmussen er ved at lægge sidste hånd på menuen til 500 gæster. Anretningen er en sand fryd for øjet, og det er tydeligt, at der bliver kræset om den. Intet er overladt til tilfældighederne, når Mette fremstiller kulinariske retter, skriver Finn Rasmussen fra OCC om Mette Rasmussen i indstillingen til lærlingeprisen.

- Mette har alle de egenskaber, der skal til for at blive Fyns bedste lærling. Hun er entusiastisk og energisk, har gå-på-mod til f.eks. at præsentere dagens menu til de store forsamlinger på OCC, hun har en sølvmedalje fra Kold College, hun er opfindsom og hjælpsom. Jeg vil opfordre alle unge til i lighed med Mette at få en god og grundig uddannelse - det har vi brug for på Fyn, siger formand for DI Fyn Clas N. Andersen.

Hæder til fynsk kok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce