Gratis arbejde hjælper børn

Her er fire af de 26 medarbejdere på Blumøller, som har arbejdet gratis med tandpasta-pakninger til fordel for Børns Vilkår. Forrest fra venstre er det Lone Hornshøj Jensen og Hanne Philip. Bagerst fra venstre Søren Svinding og Bente Holm.
Foto: Sonnich Jensen

Gratis arbejde hjælper børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STØTTE: 26 medarbejdere på Blumøller har arbejdet gratis en formiddag til fordel for en sorggruppe under Børns Vilkår

26 medarbejdere på A/S Blumøller har brugt en formiddag på at arbejde gratis, og det kommer nu Børns Vilkår til gavn og glæde.

I går kunne virksomheden overrække organisationen 40.000 kroner - en tredjedel eller cirka 13.000 kroner svarede til medarbejdernes frivillige arbejdskraft, mens ledelsen havde spædet til med godt og vel det dobbelte.

- Beløbet betyder, at Børns Vilkår nu kan etablere og drive en ekstra sorggruppe i et år for otte børn, der har mistet et nært familiemedlem, fortæller marketingchef Jørn Frank, som har været med i støtteprojektet.

Det havde ledergruppen og to medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer valgt i fællesskab blandt flere indkomne forslag fra medarbejderne.

Bidrag gør en forskel

Tidligere år har virksomheden ved en lignende indsats støttet eksempelvis en mobil tandklinik og en legestue til Astmaskolen i Odense.

I år faldt valget altså på det arbejde med sorggrupper, som Børns Vilkår gennemfører for børn i Odense-området. De mødes i grupperne en halv snes gange i løbet af et år og får bearbejdet den sorg, som de alle føler ved at have mistet en far eller mor eller et andet nærtstående familiemedlem.

- Børns Vikår udfører trods manglende økonomisk støtte med dette arbejde en særdeles vigtig indsats. Vort bidrag vil derfor gøre en stor forskel og være med til at sikre sorggruppernes fortsatte arbejde, lyder begrundelsen for årets valg.

Tandpasta-pakning

26 af de halvanden hundrede medarbejdere hos Blumøller havde afset tid til en hyggelig formiddag sammen med kolleger for at støtte projektet ved at yde et stykke arbejde.

De satte sig som mål at pakke 200 Zendium Displays - altså paller med tandpasta-pakninger - og det lykkedes på den afsatte tid, som var fire timer fra klokken 8 til 12. Belønningen var en frokost i firmaets kantine - og en god samvittighed!

Gratis arbejde hjælper børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce