Granvig og Nielsen


Granvig og Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carl Nielsen Konkurrencerne giver drømmejob til Marianne Granvig i Odense

Carl Nielsen er gået som en rød tråd gennem hele hendes liv som musiker, og nu får hun en gammel drøm opfyldt om at få lov at arbejde med den fynske komponist på fuld tid.

Marianne Granvig skal fremover hellige sig Carl Nielsen Konkurrencerne, og overlader herned jobbet som informationschef for Odense Symfoniorkester til en anden.

- Jeg har haft 12 vidunderlige og travle år i kombinations-stillingen som generalsekretær for De Internationale Carl Nielsen Musikkonkurrencer og informationschef for Symfoniorkestret. Ved at kunne arbejde med Carl Nielsen på fuld tid får jeg en længe næret drøm opfyldt, siger en glad Marianne Granvig.

Hun beholder både kontor og skrivebord i Odense Symfoniorkesters administration i Carl Bergs Gade i Odense, og er allerede i gang med en glidende overgang til drømmejobbet.

Den 58-årige Marianne Granvig er født i København og uddannet hos Ejvin Andersen og Gunnar Tagmose samt i Cardiff og Bruxelles. Siden 1984 har hun haft sin bopæl og sit arbejde i Odense.

Hun blev da tilknyttet Odense Symfoniorkester som violinist efter at have spillet Carl Nielsens violinkoncert ved optagelsesprøven.

I godt 12 var hun 3. koncertmester og i flere perioder konstitueret som 2. koncertmester.

I 1996 skiftede hun sin faste plads i orkestret ud med jobbet som informationschef. Hun har samtidig i mange år undervist på Det Fynske Musikkonservatorium og været docent i violin og kammermusik.

Kammermusikken har altid haft en stor plads i Marianne Granvigs hjerte. Hun har medvirket ved Odense Symfoniorkesters Pro Musica-koncerter og har været på plakaten ved talrige koncerter rundt i Danmark og i bl.a. Tyskland, Sverige og Belgien.

Violinen har hun ikke lagt på hylden, selv om arbejdet med Carl Nielsens Konkurrencerne så rigeligt fylder hendes kalender med rejser, møder og planlægning. Hun er med i strygekvartetten "Four Strings", og her står Carl Nielsen ofte på repertoiret.

Det administrative arbejde med Carl Nielsen begyndte hun allerede med i 1987, da hun blev sekretariatsleder for de tre Carl Nielsen Konkurrencer violin, klarinet og fløjte.

Arbejdet har gennem de forløbne år grebet om sig, og en af hendes kommende opgaver bliver at indlemme Odense Internationale Orgelkonkurrence som en fjerde disciplin under Carl Nielsen Konkurrencer.

- Det er en udfordring, jeg glæder mig meget til, siger den utrættelige Marianne Granvig.

Granvig og Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce