Gift to gange - med hinanden

Trine Smestad og Morten Eidsvaag bor 40 kilometer uden for Oslo. Men brylluppet var de ikke i tvivl om skulle holdes i Paarup Kirke, hvor Trine Smestad er konfirmeret og deres ældste datter Eline Sofie er døbt.
Foto: Birgitte Heiberg

Gift to gange - med hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BRYLLUP: Trine Smestad blev au pair pige i Oslo, og mødte Morten Eidsvaag under en bytur. I går blev de gift ved et romantisk bryllup i Paarup Kirke

En ting var danske Trine Smestad og norske Morten Eidsvaag enige om - de ville giftes i en kirke og holde en stor fest bagefter.

Men med bopæl i Norge, hvor vin og spiritus som bekendt koster en halv bondegård, ville det blive ekstremt dyrt, så de valgte at blive gift i Danmark. Helt præcist i Paarup Kirke, hvor Trine Smestad er blevet konfirmeret, og hvor deres ældste datter, Eline Sofie på seks år, er blevet døbt.

I går sagde de ja til hinanden ved et smukt og romantisk bryllup i den lille fynske kirke.

Familie og venner var mødt talrigt op og udenfor tog Odense Pigegarde imod med fuld musik.

Bagefter var der stor fest for både den norske og danske familie - 63 i alt - i Melby Forsamlingshus ved Søndersø, som Trine Smestad havde fundet frem til via internettet.

Mødtes under en bytur

31-årige Trine Smestad er fra Odense, hvor hun gik på Højstrupskolen. Som 20-årig rejste hun til Norge, hvor hun havde fået job som au pair pige i Oslo.

Under en bytur mødte hun den fire år ældre Morten Eidsvaag. De blev forelskede, flyttede sammen, og for seks år siden blev de forældre til Eline Sofie, og for fire år siden kom Tiril Marie til verden.

De flyttede ind i huset på Fergemannensvei 18 i Vestby, 40 kilometer uden for Oslo, og den lille familie så ud til at have fundet lykken.

Morten arbejdede som konsulent hos Telenor, og Trine som pædagog i en børnehave.

Hurtigt bryllup

En helt almindelig familie - og alligevel ikke. For to år siden fik Morten Eidsvaag nemlig konstateret Parkinson, og alle fremtidsplaner blev vendt på hovedet.

Og som om det ikke var nok, er Trine Smestad netop nu langtidssygemeldt med en dårlig hofte.

Men i stedet for at sætte sig opgivende hen i et hjørne, har de i fællesskab taget kampen op.

- Og vi blev enige om at gifte os ret hurtigt, fortæller Trine Smestad. Den 6. november sidste år blev de derfor gift på Rådhuset i Oslo. Bagefter holdt de en mindre fest for den nærmeste familie .

Bryllupsrejse

Søndag morgen tog Trine Smestad og Morten Eidsvaag på bryllupsrejse - en rejse som kun Morten Eidsvaag ved, hvor går hen.

Imens bliver Eline Sofie og Tiril Marie passet af mormor og morfar i Middelfart. Og om en uge rejser hele familien tilbage til Norge - et bryllup og masser af oplevelser rigere.

Gift to gange - med hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce