Ghita Nørby-afbud aflyser kammerspil


Ghita Nørby-afbud aflyser kammerspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ghita Nørby-afbud aflyser kammerspil

Et afbud fra skuespilleren Ghita Nørby betyder nu, at Det Kongelige Teater må aflyse forestillingen Groupie, der skulle have haft premiere 22. januar, hvor Ghita Nørby sammen med Tommy Kenter skulle optræde i de to bærende roller i kammerspillet.

- Ghita Nørby har meddelt teatret, at hun på grund af et for stort arbejdspres igennem længere tid ikke ser sig i stand til at gennemføre forestillingen som planlagt. Og med så kort tid til premieren har det desværre ikke været muligt at finde en afløser, oplyser Det Kongelige Teater. Ghita Nørby spiller lige nu med i Min Familie på Betty Nansen Teatret, og hun vender også tilbage Det Kongelige Teater i næste sæson i hovedrollen i en større opsætning på Store Scene i Skuespilhuset.

OUH-læge i spidsen for international organisation

Ledende overlæge JØRGEN GEORGSEN fra Odense Universitetshospital tiltræder 1. januar 2009 som formand for Board of Directors i organisationen ICCBBA, der vedligeholder og udvikler en international standard for mærkning af blod, blodkomponenter, væv og stamceller. Den internationale standard sikrer, at blod, blodkomponenter, væv og stamceller risikofrit kan overføres fra en blodbank eller et vævscenter til et andet både lokalt men også internationalt, f. eks. når internationale hjælpeorganisationer yder bistand i nødsituationer som krig eller naturkatastrofer. ICCBBA er en non-profit organisation med en omsætning på cirka en million amerikanske dollars, seks ansatte og hovedsæde i Californien. Formandsposten for Board of Directors er ulønnet og varetages af Jørgen Georgsen som en del af OUH?s naturlige internationale forpligtelser. Jørgen Georgsen har siden 1994 deltaget i arbejdet med udviklingen af ISBT 128, der er den tekniske betegnelse for standarden til mærkning af blod, blodkomponenter, væv og stamceller. Han har medvirket til implementeringen af ISBT 128 i Europa ? herunder i Danmark ? samt i Mellemøsten. Det var i øvrigt den første Golfkrig i begyndelsen af 1990?erne, der for alvor satte gang i udviklingen af ISBT 128.

Ghita Nørby-afbud aflyser kammerspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce