Fynsk islæt ved Danmarks Indsamling 2009

Andreas P. Nielsen og Inge Marie er med i den gruppe af populære danske sangere, der præsenterer en fælles indsamlingssang ved Danmarks Indsamlingen 2009 på lørdag

Fynsk islæt ved Danmarks Indsamling 2009

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dræsinebandens Andreas og Inge-Marie er med, når en ny indsamlingssang præsenteres ved stort tv-show på lørdag

På lørdag blænder DR1 op for Danmarks Indsamlingen 2009, og formålet med det store show fra koncertsalen i Tivoli er at samle penge ind til Afrikas allerfattigste familier. 12 af de største hjælpeorganisationer er gået sammen med Danmarks Radio om denne indsamling, hvor de forhåbenligt mange millioner kroner går til 12 helt konkrete projekter.
Mette Walsted Vestergaard og Peter Kær er værter ved tv-showet, der sendes fra koncertsalen i Tivoli.
Mette Walsted Vestergaard og Peter Kær er værter ved tv-showet, der sendes fra koncertsalen i Tivoli.

Glade og stolte

En stribe kendte danske solister optræder, og i stil med »We are the world«-projektet og Nannas Afrika-sang har Søren Rasted - kendt fra Aqua og Hej Matematik - og Det Brune Punktums Martin Brygmann skrevet en sang, som skal fremføres af kendte danske pop- og dansktop-sangere. Med i denne gruppe er Andreas P. Nielsen og hustruen Inge-Marie fra Dræsinebanden.

- Vi er glade og stolte over at komme med i selskab med folk som Johnny Reimar, Birthe Kjær, Fede Finn, Keld og Hilda, Anette Klingenberg, Bjørn Tidemand og andre solister, siger Andreas P. Nielsen, der sammen med alle de andre har været i København for at indsynge sangen i Ivan Petersens pladestudie.

Overskuddet fra pladesalget går til nødlidende i Afrika, men de to forfattere har valgt ikke at skrive om nøden på kontinentet. Sangen er derimod en hyldest til den populære danske sang, som vi kender den fra dansktoppen, og den skulle gerne gå hen og blive rigtig populær, for det skæpper i kassen til gavn og glæde for afrikanere, der har behov for hjælp.

Kronprinseparret med

Team?et af folkelige sangere, der præsenterer indsamlingssangen, får blandt andet royal opmærksomhed på lørdag, når showet kører over scenen i Tivoli. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, som også er protektorer for indsamlingen, overværer en del af koncerten ligesom de besøger det callcenter på Frederiksberg, hvor en række kendte danskere sidder klar ved telefonerne for at tale med bidragydere, som ringer beløb ind.

Mette Walsted Vestergaard og Peter Kær er værter ved showet, som byder på sang og musik med blandt andre Sanne Salomonsen og sønnen Victor Ray, Tim Christensen, Carprk North, Julie Berthelsen, Jan Gintberg og X Factor?s Basim i selskab med Lis Sørensen.

Fynsk islæt ved Danmarks Indsamling 2009

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce